Samsung Galaxy S 2 review

{EAV_BLOG_VER:884319838099d301} Hai semua. lama tak berblog. busy kebelakangan ni serious. Rasanya kalo korang follow twitter/facebook/blogpost aku mesti korang ingat lagi aku terpilih untuk review Maxis 10: Samsung Galaxy S. So kali ni Samsung Malaysia pilih untuk review Galaxy S2. Ini review unit je. Pakai dua minggu.

Apapun entry permulaan ni memang banyak komen + gambar. Tapi aku faham, kalo korang takde masa macam aku, meh tengok video ni.

english version

Dah puas tengok video? meh tengok gambar2 pastu aku terangkan. Sebelah kiri adalah Galaxy S2. Sebelah kanan lak adalah Galaxy S lama. Untuk tujuan review dan comparison, kedua-dua galaxy s ni aku set default launcher. tak pakai launcher pro atau helix launcher

Kalo korang perhati, home numbering system yang baru ada kat bawah. Yang lama kat atas. Aku lagi suka yg kat bawah ni. Visually pleasing. yang dulu macam pelik sikit.

Read more…

16
Jun 2011
POSTED BY
DISCUSSION 11 Comments
TAGS