Weddingkami perlukan pertolongan jugak :P

Weddingkami memerlukan pertolongan anda. Kitorang baru je siap satu template baru. Ni gambar dia

Untuk kad ni, still takde nama so kitorang nak mintak tolong korang namakan kad ni, kalau kitorang guna nama tu, korang dapat kad ni secara percuma

SERIUS PERCUMA!!

Biasanya kad ni dijual dengan harga RM450 termasuk fungsi RSVP. Ha berikut adalah syarat-syarat pertandingan Menamakan Kad Weddingkami ini

  1. Korang kena follow Weddingkami punya twitter ATAU jadi Fan Weddingkami
  2. Penyertaan NAMA diterima melalui twitter ATAU melalui post tagging Weddingkami.
  3. Untuk penyertaan melalui Twitter = sila twit dalam format ini ” This @weddingkami card should be named as ‘insert name here’ http://tr.my/JMH
  4. Untuk penyertaan melalui Facebook  = sila tag dalam format ini = ” This @weddingkami card should be named as ‘insert name here’ http://tr.my/JMH
  5. Sepatutnya, secara automatik sekiranya anda Facebook Fan Weddingkami, dengan cara menaip ‘ @weddingkami ‘  dalam status updates anda, akan menge-tag Fan Page kami. Ini adalah syarat penyertaan. Sekiranya penyertaan anda tidak muncul dalam Fan Page Weddingkami, sila check Post Privacy Setting anda untuk membolehkan anda tag kami. Ini adalah Post Privacy Setting, sila tukar jadi ‘Everyone’ Rujuk= http://twitpic.com/1hnaxc
  6. [Optional] Kalau rasa-rasa nak menjelaskan mengenai nama tu, tulis dekat Facebook notes atau dekat blog dan link back pada blog weddingkami supaya kami dapat track. Tapi tak tentu menang dan anda masih kena jadi FB Fan atau Follower Weddingkami
  7. Penyertaan tidak terhad dan boleh dalam apa jua bahasa. Nama yang dilindungi hak cipta tidak diterima. Nama pendek disyorkan.
  8. Apabila terdapat duplikasi nama sama ada disengajakan atau tidak, peserta kedua yang memberikan nama yang sama akan diberitahu. Hanya penyertaan peserta pertama yang memberikan nama itu diterima.
  9. Pemenang akan ditentukan oleh pihak Weddingkami. Hanya SEORANG pemenang akan dipilih.
  10. Pemenang akan menerima hadiah Website ini secara percuma ( Economy Package )
  11. Pemenang boleh memberikan hadiah ini kepada orang lain
  12. Tarikh Tutup = 30 April 2010.

Okay sekarang, follow twitter kitorang di @Weddingkami dan ini kitorang punya Facebook Fan page. Kena jadi sama ada follower ATAU fan salah satu diatas untuk menang. good luck :)

//post tu aku copy paste dari blog company lagi satu hahah. senang citer advertorial untuk sendiri juga

27
Apr 2010
POSTED BY
POSTED IN Advertorial
DISCUSSION 0 Comments
TAGS

bajet korang hensem? meet soh hem sem!!

sohhen.jpgkorang rasa korang hensem? korang rasa korang cukup hensem? meet soh hem sem baru korang tau ape itu hensem.

Meet Soh Hem Sem adalah kempen iklan terbaru dari Brylcreem. Erm takde la baru sangat.. seingat aku, tahun lepas dah ade dah website ni.. ker awal tahun 2008 ni. mula-mula dapat tahu dari forum mana pun tak ingat dah.. tp agak teruja sebab konsep pengiklanan dia yang cool. mengingatkan aku pada iklan counterfeit Mini.

Dah lama dah aku menggunakan brylcreem. sejak zaman sekolah menengah lagi. mula² pakai brylcreem hijau. pastu lama lama, mula pakai gel sbb gel lagi keras. dan bila keras, boleh bentukkan rambut. spiky ke, atau gaya biasa ke, tapi rasanye tak sesuai la kalau mat bunga yg rambut jatuh nak pakai. dah nama gel so cepat keras. even sampai sekarang, aku masih pakai brylcreem. kalau ade meeting,function, jumpa client, atau dimana-mana keadaan yg memerlukan aku kelihatan kemas, aku mesti pakai. tahun lepas, masa presentation, bangun lambat punye pasal, spray minyak wangi + gel rambut = aku kemas :p

image1712.jpg

Ok berbalik pada cerita pasal promo interactive brylcreem ni, bila masuk je website ni, korang dapat test banyak mende kat mamat ni. pukul dia ngan bantal, langgar dia, kacau rambut dia.. haha dia masih kelihatan segak bergaya sebab dia menggunakan brylcreem. dulu rasanya takde bahagian yang baru iaitu ‘upload another face’, 3 aksi baru soh hen sem dan juga video contest brylcreem.
sohhen1.jpg

gallery video contest diorang menarik gak. idea yang johan tu mmg bes la.. pandai dia suruh anak dia pakai brylcreem.

so cermin balik diri.. mungkin korang kena jumpa Soh Hem Sem untuk menghensemkan diri :)

27
May 2008
POSTED BY
POSTED IN Advertorial WISIWYG
DISCUSSION 2 Comments
TAGS