Berbuka bersama Anak-anak ASDAF

Takde apa nak update sangat cuma alhamdulillah dapat meluangkan sedikit masa untuk berbuka bersama anak-anak yatim asrama darul falah anjuran Muslim Aid Asia. Ini adalah program Fast2Feed mereka yang aku join buat kali kedua. gembira jugak sebab dua classmate ikut sekali. So macam tahun lepas, aku ngan tunang aku je yang datang. tahun ni tambah korum. tahun depan harap tambah lagi korum untuk berbuka bersama anak-anak asdaf ni.

So gambarrr. yela dah kata takde mende nak update

Menunggu waktu berbuka dan anak-anak asdaf sedang mendengar kuliah. Sebelah aku tu adik aku yang bongsu yg baru join. (berbuka pakai baju D3vF3st siuttttt)

Beratur mengambil makanan. Pyan Habib siap tolong serve lagi ( baju putih snow cap kelabu hijau)

meja kami. Sebelah aku tu Ammar, budak tahun lepas yg aku lepak sekali. Susunan dari kiri= Tunang aku, syawal, fatihah, zati nani dan tak nampak sebelah kanan aku adalah adik aku.

Kalo nak tengok semua gambar, click sini. Siap ada Pyan Habib lagi. aku bukanlah peminat dia tapi at least tau nama dia.

Tahun depan kalau aku masih hidup dan korang nak join majlis camni, jomlah 😀 Bagi aku majlis simple je. takde formality. perfect untuk aku 😀

If I live long enough to reach 40-50, I’ll be philanthropist by that, helping needing hands.


01
Sep 2010
POSTED BY
POSTED IN Events WISIWYG
DISCUSSION 2 Comments
TAGS

2 Responses to : Berbuka bersama Anak-anak ASDAF

  1. Firdaus says:

    Fuh, lama gila aku tak pergi ASDAF. Last sekali masa matric dulu. Nak dekat 5 tahun dah. Next year aku mau ikut kau lah.

  2. tekong says:

    firdaus – kamon kamon tahun depan plan nak biar ramai twitteratis juga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>