Bertemu KNizam

So jumaat lepas aku dapat berjumpa KNizam94. Aku start familiar ngan nama ni sejak zaman fotopages. Aku ada gak fotopages tp dah mati la dah lama tak tangkap gambar. So dia pun kaki tangkap gambar gak dulu. Cume dia  nye last entry 2007 pastu masuk blog. mmg dulu dia pun slalu lawat fotopages aku dan kat fotopages dia punye banyak link orang lain.

Dan skang beliau berblog disini. Blog dia mmg stail live upadte so mmg update non stop la. Aku rasa kalo stop pun mungkin stop kejap sehari masa kahwin kot hahah. Tapi tak tau la kalau dia queue post. Apepun blogpost dia mmg unik la kan.

So malam tu thanks to AzmanIshak (tuan punya gambar diatas) sbb dia anjurkan mini gathering ni. Duk sebelah dia sembang pasal geek stuff dan juga pasal kerjaya dia. serius mmg rasa macam ngeri pun ada dengar pengalaman dia. Ye lah kata Expat kerja travel sana sini pastu mmg kerjayanya memerlukan sedikit secrecy. Tapi mmg happening gila la sembang malam tuh.

Malam tu menyaksikan penyertaan dari @azmanishakMr. Kay2911 dan Isteri@MX510@Qiilans87 aka @Ceslan aka @Sabranullazi serta Fiona (IcedNyoir) dan Tengku Aizat (@Blowie). Oh blowie, ARGENTINA KALAH MUAHAHAHAHAH

Aku tak rasa statement ni overrated tapi kalo aku pompuan, aku suruh mak aku pinang si Nizam ni. Mana nak dapat laki macam ni kerja terjamin, travel sana sini, masak pun pandai, dan yang paling penting, dia ikut resmi padi, makin berisi makin tunduk ke bumi.

P/S: bangga!

04
Jul 2010
POSTED BY
POSTED IN blogger WISIWYG
DISCUSSION 8 Comments
TAGS

8 Responses to : Bertemu KNizam

  1. bubbles182 says:

    wahhhh bangga gile dpt jumpe KNizam. siap ade blog post. u shud’ve post an entry sbb dpt jumpe i jugak! ;p

  2. ikhwan nazri says:

    julia – tunggu you published your research paper dulu la baru saham ko lagi naik hehe

  3. finafedora says:

    adeh, aku salah tafsir part last tu “makin berisi makin tunduk ke bumi.”

    aku bajet, makin gumok makin tak nampak kaki di bumi (sbb terlindung dek perut)..mintak ampun semua!

  4. ikhwan nazri says:

    fina – what the fishh hahahahahahahahahha

  5. Kreuger says:

    wooo… yang citer hang nak kijer kat aiport tu hang tak citer pon kat sini kan.. hahaha tak aci betul

  6. ikhwan nazri says:

    azman – weh itu fitnahhh ahahahhaha

  7. KNizam says:

    siot x perasan aku ko post pasal ni. haha.

    nice to meet korang semua.

    nanti kita buat meetup lain plak. kita namakan #AsamPedasGath

    dan sekarang aku dah craving asam pedas.

    mana mau cari kat islamabad ni ha? hehehe

  8. ikhwan nazri says:

    mak aih asam pedas gath mana mau buat daaaaa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>