Pemberianku

Sepatutnya post ini ditulis pada 14 haribulan. Tapi ada lambat sikit. Apepun sebab nak mengingati 14 hb, aku ubah timestamp post ni kepada 14 haribulan. Kenapa 14 haribulan? Biarlah rahsia. Kenapa rahsia? oke aku bitau.. aku suka no 4. 1 = One = Wan = satu komponen nama aku. So saja suka suka 14 hb hahah.

Ape kena mengena ngan tajuk blogpost ni ‘PemberianKu’?

Sebab untuk personal goal, bulan may je mesti aku release/announce/berikan something. Tahun lepas aku berikan Officekami. 3 tahun lepas aku berikan Al-Quran PSP. Dan kalau korang ikut janjang arithmetik, tahun ni by right aku tak berikan apa apa. Tunggu tahun depan la aku berikan something.

So lagi dua tahun, tahun 2012, by right korang akan baca balik post Pemberianku, tapi takda apa apa yang diberi :p

Mungkin tiba masanya untuk aku memberikan hati ini?

P/S: aku adalah seorang penderma organ dan bukanlah aku kejap lagi ada pembedahan ke apa. tapi korang dah mendaftar sebagai penderma organ? Sapa yang dapat mata aku mesti cool gila. Jauh dah nampak tapi keburukannya buta warna bwahahaha

P P/S: Ikhwan Nazri dalam bahasa arab bermaksud Saudara Penglihatanku. Aku tolong orang tengok ape ahhhh ?? Aku tau. Tengok jalan yang lurus. Peh ni namanya sound diri sendiri ni.

14
May 2010
POSTED BY
POSTED IN ftw
DISCUSSION 5 Comments
TAGS

5 Responses to : Pemberianku

  1. Sabau says:

    Salam Tekong,

    Aku ada satu cadangan nak cadangkan supaya company ko buat… jadi nanti tahun depan ko ade le pemberianku kan kan…. kalau ko nak le.. tapi nanti bila dah buat service ni nanti, kasi aku dan kroni free pakai ok? hehehe… …… anyway.. idea ni sangat sangat bagus aku rasa dan mudah mudahan ko boleh jadi kayooo (jangan lupakan aku dah le hahaha) seban aku rasa permintaanya banyak sangat (aku tahu le sebab aku pun perlukan service ni)…. email aku kalau ko rasa free dan berminat nak buat project ni.. aku rasa start2 je ko dah boleh cover cost buat, dan aku pun boleh tolong promote kat sini… ok… salam, your older bro.. shah

  2. Firdaus says:

    Hah, baru aku perasan. Bukan Tekong bertunang 14 Februari ke? 😛

  3. ikhwan nazri says:

    firdaus – haha ko tangkap gambar aku memang la ko tau. ni pun ada hidden code :p

  4. Emi says:

    Aku tak paham apa sabau cuba perkatakan??

  5. tekong says:

    emi – aku rasa atas ni sabau fake

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>