Weddingkami perlukan pertolongan jugak :P

Weddingkami memerlukan pertolongan anda. Kitorang baru je siap satu template baru. Ni gambar dia

Untuk kad ni, still takde nama so kitorang nak mintak tolong korang namakan kad ni, kalau kitorang guna nama tu, korang dapat kad ni secara percuma

SERIUS PERCUMA!!

Biasanya kad ni dijual dengan harga RM450 termasuk fungsi RSVP. Ha berikut adalah syarat-syarat pertandingan Menamakan Kad Weddingkami ini

  1. Korang kena follow Weddingkami punya twitter ATAU jadi Fan Weddingkami
  2. Penyertaan NAMA diterima melalui twitter ATAU melalui post tagging Weddingkami.
  3. Untuk penyertaan melalui Twitter = sila twit dalam format ini ” This @weddingkami card should be named as ‘insert name here’ http://tr.my/JMH
  4. Untuk penyertaan melalui Facebook  = sila tag dalam format ini = ” This @weddingkami card should be named as ‘insert name here’ http://tr.my/JMH
  5. Sepatutnya, secara automatik sekiranya anda Facebook Fan Weddingkami, dengan cara menaip ‘ @weddingkami ‘  dalam status updates anda, akan menge-tag Fan Page kami. Ini adalah syarat penyertaan. Sekiranya penyertaan anda tidak muncul dalam Fan Page Weddingkami, sila check Post Privacy Setting anda untuk membolehkan anda tag kami. Ini adalah Post Privacy Setting, sila tukar jadi ‘Everyone’ Rujuk= http://twitpic.com/1hnaxc
  6. [Optional] Kalau rasa-rasa nak menjelaskan mengenai nama tu, tulis dekat Facebook notes atau dekat blog dan link back pada blog weddingkami supaya kami dapat track. Tapi tak tentu menang dan anda masih kena jadi FB Fan atau Follower Weddingkami
  7. Penyertaan tidak terhad dan boleh dalam apa jua bahasa. Nama yang dilindungi hak cipta tidak diterima. Nama pendek disyorkan.
  8. Apabila terdapat duplikasi nama sama ada disengajakan atau tidak, peserta kedua yang memberikan nama yang sama akan diberitahu. Hanya penyertaan peserta pertama yang memberikan nama itu diterima.
  9. Pemenang akan ditentukan oleh pihak Weddingkami. Hanya SEORANG pemenang akan dipilih.
  10. Pemenang akan menerima hadiah Website ini secara percuma ( Economy Package )
  11. Pemenang boleh memberikan hadiah ini kepada orang lain
  12. Tarikh Tutup = 30 April 2010.

Okay sekarang, follow twitter kitorang di @Weddingkami dan ini kitorang punya Facebook Fan page. Kena jadi sama ada follower ATAU fan salah satu diatas untuk menang. good luck :)

//post tu aku copy paste dari blog company lagi satu hahah. senang citer advertorial untuk sendiri juga

27
Apr 2010
POSTED BY
POSTED IN Advertorial
DISCUSSION 0 Comments
TAGS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>