Jemputan ke perkahwinan Muaiz & Norizawati

Saya dengan mandat yang diberikan oleh tuan punya badan, Abdul Muaiz, menjemput mereka yang mengenali beliau, terutamanya rakan rakan MMU ( sbb aku ngan dia MMU ) untuk hadir ke kenduri kahwin beliau pada hari Ahad, 6 Disember 2009, tahun Unta. Berikut adalah peta ke rumah beliau beserta koordinat GPS untuk digunakan bersama-sama Garmin. Sila klik pada gambar tersebut.

Peta Kahwin Rumah Muaiz

Dan ini pulak adalah link untuk Google Map

Dan buat mereka yang terfikir atau tak teringat muaiz ni yang mana satu. haa nah video dia :p

Sekian sahaja perutusan dari beliau. Jumpa di sana 😀

Perlukan jemputan kahwin yang lebih canggih, lawati Weddingkami: Your Interactive Wedding Invitation ahah macam iklan berbayar pulak :p

21
Nov 2009
POSTED BY
POSTED IN WISIWYG
DISCUSSION 14 Comments
TAGS

14 Responses to : Jemputan ke perkahwinan Muaiz & Norizawati

  1. iskandar says:

    yg last skali tetap paling kacak

  2. orellex says:

    hahha…tekong punya announcement mmg ada class!~

  3. Awe says:

    Suatu sedutan penuh yakin dan bergaya!!

  4. faiz says:

    yeah..!! hail king of oyster dah nak kawin..taniah muaiz!!..

  5. ikhwan nazri says:

    hohoho wei ssmer dtg tau

  6. muaiz says:

    ye sila2.jemput mkn

  7. taka says:

    ahahha…tgk tk ajak g mkn ramai2…:)) …tekong aku nk tumpng ko…;)) wajib pegi ni…:D

  8. ikhwan nazri says:

    taka – aik aku lak. gila ko nak tumpang aku, aku kena amek ko dari mane da ?

  9. muaiz says:

    taka, ko tumpang aku la..eh aku yg kawin ek?oo xleh2

  10. faiz says:

    eh..taka ko kan dah ada lesen kereta..:P hehe..kali nih gih kenduri rumah muaiz kena tumpang orang lain pulak..:D

  11. syazwan says:

    Tahniah2, abg printer kita dah nak kawin :) Print kad kawin sudeyy…

  12. taka says:

    demmit smer mempermainkan aku yg ingin mkn sedap2 kt umah muaiz…ok muaiz pinjam kete ko since ko yg kawin…:D tekong aku ingt ko dkt jk kt cni…ahahha tapela kalo jauh upenyer…faiz kalo aku dpt pegi siap ko nnti kt sana…ahahhaha aku soh zapi gigit ko…:P
    p/s: ke mana zapi menghilang? sepatut die x rumet muaiz patut plg ambil berat ni..:o

  13. muaiz says:

    terima kasih kpd sume yg dtg.tq taka, lampu ko jd penambah mood memalam aku haha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>