Gath Buka Puasa 5 Arif, SKTK

Alhamdulillah akhirnya ramai jugak yang show up. Total 10 lelaki 10 perempuan = 20 orang.

9222_1247735994778_1270794537_766284_4132528_n

Berdiri, L > R = syahir, effi, khair ozaid ( bukan kelas tp aku jemput. lgpun dia 6 arif ) afzal, faiz aziz, bukhory, alya, saimah, zati, fatihah, azelin, hilmi zariff.

duduk L > R = aku, diana, izzati, nadiah, wan sunia, asyeilah ( sunia yg bawak ) , taufiq ( aku yg jemput )

tiada dalam gambar: Afiq Ismail.

tempat gathering: Kosas River Bank, Ampang Waterfront.

So gathering telah berlangsung selama…. 4-5 jam. mula kul 6 balik kul 1030 macam tu. memang happening lah punye sembang. habis terkantoi semua rahsia masa kecik. Pengawas yang corrupt lah. Budak leh pancut air dari mulutlah, misai hensem lah, ko-bukan-budak-kelas-aku lah, macam2lah sembang malam tu.

aku sebagai penghaplod gambar masa kecik rasa hepi dapat menyatukan (cewah) korang semua. yelah kan.. dulu masa kecik fikir ape la sangat. mana tau kalo ada antara korang yang tersangkut ke, aku la tukang matchmaker nye sbb ada reunion ni wahahhaha. Btw aku ada tulis post ni dlm english masa aku tengah sangap tp aku check balik post lama dlm BM dan malas nak translate ape yg aku dah tulis kedalam BM.. aku paste jelah kat bawah.

Thank god finally a lot shown up. 20 people. 10 ladies. 10 guys. Not kids anymore. So we have fun, a lot of chit chats remembering our old times. Saimah got to smack Bukhory now, old habit, she has, as remembered by Faiz Aziz who used to got smacked by her. Faiz Aziz, still remembered his house at Bukit indah. Fatihah, has become quite most anticipated and yup, who can’t remember her EPIC spectacles. I’ve invited Taufiq n Ozaid, to balance up the male quantity in the gathering. Bukhory is the guy who can spit vertically, but he totally lost that ability now. And he told me about me being the corrupted prefect ( pengawas ). Where I got caned because throwing chalk across the class while Afzal and Hilmi manage to get away. But he himself too, (bukhory) who is a prefect, will told the kids before about any spotcheck so can hide the comics and any illegal materials. Oh when we were 6 Arif, we have a room behind where we would stash our illegal property. Taufiq, now is a Police, fulfilled his childhood act where he and me act somewhat like detective, always jaga tepi kain orang. Oh yeah we actually named our team as IT Corporation. I for Ikhwan and T for Taufiq and my name first as leader :p. To remember most of their seating position is just one of my unreliable-photo-memory-abilities. Effi, still has sharp talks. Of course, he’s one of the top class student where I can’t kick his ass and always manage to come up on stage taking prizes for top 3, aside Faridah who can’t make it that night.

Of course, aku sangat hepi ramai orang datang. thanks smer. gath seterusnya lagi 10 tahun masa kita umur 35. tengok la masa tu anak dah berapa.. atau ada antara korang ni yang kahwin sesame ke, jadik datuk ke, atau datin ke ( terutama saimah ) wahhahaha..

P/S: wahai rakan sekelas sekalian.. tengok video aku untuk Pimp My Broadband pastu kalo korang rasa betul, votelah (thumbs up) video yang aku wat ye thanks!

23
Sep 2009
POSTED BY
POSTED IN Events memories WISIWYG
DISCUSSION 3 Comments
TAGS

3 Responses to : Gath Buka Puasa 5 Arif, SKTK

  1. oDiN says:

    Diana comel .. ape lagi Tekong 😛

  2. ikhwan nazri says:

    odin – amboi ko ni. kan aku kiasu. aku nak pompuan ngorat aku :p

    faiz – ko nak? aku leh kenenkan :p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>