Gath Negaraku.net

Hu hu masa datang gath ni tak kenal ramai sangat orang sbb lama tak bloghopping. Aku mmg bukan jenis bloghopping sangat. seminggu tu leh kata 3-4 kali je tu pun credit hour ( ala ala university ) 3-4 jam je gaga. tp oke gaklah sbb ramai antara diorang yg ada twitter, dan ada yg dah follow aku dulu, so berkesempatan jumpa dan berkenalan ^_^

Antara yg familiar yg biasa dengar diinternet tp takpena jumpa = noktahhitam – dia sekodeng hadirin tweetup al-rawsha, sembangkomputer, luthtextile ( sbb nampak nama dia kat twit paie gurun ), anarmnetwork ( budak sifoo ) , thenthang – budak MMU tp mcm tak penah jumpa sblm ni.

dan paling takleh blah bila jumpa aeropama.. rupanya dia ni Din Joe, abang zul md nor, SAMTEN. Mula2 tengok muka mcm ada sikit familiar sampailah dia tanye aku tinggal mana apa smer. Dia sebut je kampung melayu ampang nama zul md nor dah terpopup dah dlm kepala otak. nasib baik takde popup blocker :p

apepun gambar dan senarai nama dibawah dicuri dari sembangkomputer.

negaraku-buka-puasa

Dari kiri, barisan belakang:

Dari kiri, barisan tengah:

Dari kiri, barisan hadapan tonggak harapan negara:

Woot tahun depan mesti ada lagi! Salam perkenalan 😀

03
Sep 2009
POSTED BY
POSTED IN blogger Events
DISCUSSION 11 Comments
TAGS

11 Responses to : Gath Negaraku.net

  1. aisyahkama says:

    sape nak kenal dengan tekong? blueks! *duit raya duit raya* 😛

  2. MK says:

    1st time jumpa tekong. Peramah orangnya. Berbudi bahasa, serta bersopan-santun 😛

  3. nono says:

    barisan hadapan tonggak harapan negara
    wahahah.. bengong je ;P

  4. ikhwan nazri says:

    aisyahkama – haa sape nak kenal? ko mcm sugarmummy lak main jual2 ni :p

    mk – amboih pujian. taula ko lagik hot

    nono – tu MK nye caption :p

  5. oDiN says:

    tu baru sekali ko jumpe tekong .. kalo dh selalu ..betapa kiasunya dia dgn mac book pro nyer

  6. ikhwan nazri says:

    odin – ni pun nasib baik aku tak bawak macbookpro aku kan kalo tak aisyahkama mesti kena punyalah :p

  7. Roslan Nazri says:

    mane de aku sengih weh..hahaha..korang ni lah..kih3..salam perkenalan ngn tekong jua..

  8. Kill-Vearn says:

    hoho sonok jumpa kawan2 blogger.. hope pasni ada lagi gath untuk kita raikan bersama…

  9. ikhwan nazri says:

    roslan & killvearn – lepas ni negaraku raya kot hheheh

  10. Fatin Pauzi says:

    Ade gathering raya ke? Waaa..mesti ada je yang bawak kuey raya nanti. Nak ikut agi ar. hhuhu

  11. ikhwan nazri says:

    fatin fauzi – itu kena tanye tuan tanah hehe noktahhitammm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>