Buka Puasa 5 Arif, SKTK

Wohoo aku dpt scan gambar masa kecik yang sangat epic! Darjah 5 Arif, Sekolah Kebangsaan Taman Kosas

5689_127212916318_608781318_2885560_3311609_n

Belakang: faiz, arif, afiq, hidayat, arfah, awis. shahrul, syahir, aku

Line ke3 = Ain, Nazirah, Isnaniah, Izzati, Shikin, Saimah, Nazihah, Faizah, Diyana, Fatihah, Nadiah, Rahayu ( berdiri )

Line ke2 = Apaziah, Shida, Fathilah, Liyana, Nik Anna, Wan Sunia, Zati, Joezira, Azelin

Duduk Depan = Syazwani, Attyna, Faridah, Alyani, Cikgu Mariah, Cikgu Masturah, Cikgu Halimah, Afzal, Effi, Faiez Hazman, Bukhory

Ha sebab korang dah comment sampai 350 kat Facebook aku kerna gambar yg aku upload, dan nak majlis buka puasa tahun ni.. nih aku carikan tempat dan pilih la yer. Tengok harga ngan description yg aku dpt tu dan click pada nama hotel utk tengok lokasi dekat Google Map. bukan apa nak berbuka tu mesti rush teruk gila trafik jem so kena plan lah.

1) Hotel Sentral Kuala Lumpur = RM 48. Chef Azmi and his team for the Ramadhan Berbuka Puasa Buffet Dinner with 7 rotating menus and 8 action counters, diners will be spoilt for choice with our selection of more than 80 varieties of mouth watering ulam-ulaman, spicy rendangs, fresh grilled seafood,
tantalizing shawarma, sweet desserts and thirst quenching beverages. bayar 5 Buffet percuma 1

2) KL International Hotel = RM 48. Come “Makan – Makan” of traditional kampong style consisted for more than 100 menu daily. Bayar 10 Buffet percuma 1

3) Brisdale Hotel = RM 35. Over 80 dishes to excite your senses over soothing traditional music and harmonies of nasyid in an ambient setting. bayar 4 buffet percuma 1.

=======================================================================

Nak berbuka kat mana ?

View Results

Loading ... Loading ...

=======================================================================

Siapa yang bakal hadir?

  1. Aku
  2. afzal
  3. fatihah
  4. zati
  5. faiz
  6. hilmi zariff
  7. apaziah
  8. syahir
  9. bukhory
  10. wan sunia
  11. asyeilah
  12. afiq ( dia main follow je )
  13. arif ( ikut afiq )
  14. awis qurni
  15. nadiah

Okay aku tau korang mesti nak tanye, tu ada bayar buffet (x) percuma 1 tu macam mana?

Cadangan aku. Semua yang datang kena bayar full amount dulu. Nanti, sebelum balik kita akan adakan cabutan bertuah dimana sapa yang bertuah tu tak payah bayar, duit dia akan dipulangkan. Contoh kalau ada 12 orang join dan pergi Hotel Sentral KL, kita akan adakan 2 kali cabutan. Kalau pilih hotel Brisdale lagi ramai la boleh ( kalau 15 orang datang hotel brisdale boleh buat sampai 3 cabutan bertuah ) tapi ikut korang la nak pilih mana.

Undian akan ditutup pada 10 September untuk seminggu booking. takut kalau hotel yang telah diundi itu penuh, kita akan pilih hotel kedua paling banyak undi.

Silalah undi yeah! Kalo nak komplen sila komen dibawah. wei dah vote letak nama!

28
Aug 2009
POSTED BY
POSTED IN memories WISIWYG
DISCUSSION 19 Comments
TAGS

19 Responses to : Buka Puasa 5 Arif, SKTK

  1. fatihah says:

    wehhh…gler hebat ko ikhwan..huhu~bagus2….

  2. Nadiah Amalina says:

    ikhwan,sume pack area jek…kawasan yg jem giillleerrr… uhuk

  3. ikhwan nazri says:

    fatihah – tadela bese bese je

    nadiah – naik lrt lah :p takpun kongsi keretaaaaaa tp nak wat camne tu je yg murah.. ada satu tak jem. IKEA.. tp bapak jauh dan makan mcm makan kat hostel hahaha

  4. muiz says:

    weii..
    ktorg nk berbuka ramai2 isnin ni..
    aku xde no fon ko..
    papehal wall aku kt fb

  5. fatihah says:

    nadiah…kite car pool je la…uma dkt2 kot…nti tnya sunia. syeilah ngan nani…;p

  6. buk says:

    aku dah vote..

  7. sunia says:

    nak join jgk n da undi pun. update la nama. bile kena baya ni? kt sape? blh ajak syeila x? tp masa darjah 5, dia klas lain. mm..

  8. syeila_adeq says:

    betul2…
    saya bukan class 5 Arif lor..
    saya 5 Bestari( eh betul ker?)hihi..
    xle ar join kan…hm~

  9. linie says:

    hi nazri. haha tu la ramai sgt.. ada twitter… carik under NH, mesti jumpa. linie_shah (kut?). tulah sejak jumpa korang2 ni adala motif nak pakai twitter tu, slame ni kumpul habuk je.

  10. Khai says:

    kalau saye nak menyibuk join, boleh tak? saye nak berkenalan dengan adik manis Nik Anna tu.. mesti dia dah besar sekarang kan… uuuuu….

  11. ikhwan nazri says:

    syeila – bole bole sbb ko jiran kelas so boleh

    khai – aku sbg penganjur dengan kuasa veto mengatakan takleh :p lgpun dia dah ada boifren hahah so kang nnt kalo dia gi gath tu bawak boifren dia, kesian ko menjadi gadis lonely :p

  12. awis says:

    aku x vote tapi aku join. tak kesah mane2 asal leh kumpul semua

  13. sunia says:

    brp hb eh prog buka posa nih? mm..

  14. Emi says:

    Giler la.. ko maseh ingat smua kawasan sek. ren ko? hehhe

  15. ikhwan nazri says:

    emi – aah mmg aku ingat smua KAWASAN sek ren aku :p

  16. cute nye primary skool lagi!! best dpt reunite. 😀

  17. ikhwan nazri says:

    julia – memang teruja nak jumpa 😀

  18. Pingback: Nazri :// Mysight – What I See is What You Get » Blog Archive » Bye 2009, Hello 2010

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>