Meet Faheem bin Muhammad Faisal

Clueless who is Muhammad Faisal? He is Sabau, and he is brand new Dad on Father’s Day.

22062009550scale600

Congrats to Sabau and Sakeenah for becoming a brand new parents. They name him as Faheem but unsure if that’s their final decision.. as in to add in another word after or before ‘Faheem’.

Talk about great timings, Sabau and Sakeenah wedding ceremony last year dated back at 6/7/8. The birth-time of Faheem = 22 June 2009 6.07pm / 2009. = 6/7/9

He’s a programmer. It’s simple to program this great timing thingy LOL.

22
Jun 2009
POSTED BY
POSTED IN WISIWYG
DISCUSSION 15 Comments
TAGS

15 Responses to : Meet Faheem bin Muhammad Faisal

  1. liyananaznim says:

    awwwww adorable!!!
    congrats sabau & sakeenah!!

  2. aisha says:

    ahhhh sooo cuteeeeee!!!!!!!!! congrats sabau n k kinah!!!

  3. Zati says:

    comel gilak wey anak sabau..fewittt….mesti ensem besar sok..wekeke…

    tahniah utk anda berdua…

    ko biler lagi tekong…????pameran pengantin dah dtg…tahulaa ko survey2 kann..tgk banyak jer pamplet ko kaut..whauahauhe:P

  4. ikhwan nazri says:

    liyananaznim – hehe rasa nak pegang gak tp tapelah tunggu dia besar sket :p

    aisha – memang cute.. tak nangis pun. nangis time lahir je pas azan tak nangis dah.

    zati – weiii!!!! aku gi pameran pengantin sbb utk tengok + dapatkan idea utk weddingkami.com lah .. tipu siut manader aku amek pamplet.

  5. noxus says:

    Comel nyer ade bakat utk jd hebat ni. Semoga menjadi anak yg soleh cam bapak nye juge 😛

  6. Edry says:

    Apasal anak Sabau lagi cute dari Sabau? Anak Tekong akan datang mesti lagi cute dari Tekong haha.

    p/s: Part timing tu Sabau memang terer la.

  7. syazwan says:

    Diambil dari ‘http://en.wikipedia.org/wiki/Faheem':

    Faheem: The definition is derived from the Arabic verb ‘fa-he ma’ or the source ‘Fahm’ which means to understand or understanding. Faheem hence means one who does understand with ease, quickly or always will understand. It also reflects as a consequence that the person may be intelligent and hence will have no problem understanding.

    Senanglah senang Sabau nak ajar dia jadi Flash master macam ni 😀

  8. Iskandar says:

    Comel gak bakal boss kt flavert neh..

    p/s: Bin Tekong/Ikhwan Nazri (mcm bin laden la plak) bile lagi?? lol..

  9. Najib says:

    haha nasib baik x namakan mohd adobe flash bin sabau….Sabau jgn marah gurau jer …psl great timing tu rasa cam style movie punyer tarikh premiere plak..congratzzz //tekong ko bile nk mulakan projek tekong jr?

  10. ikhwan nazri says:

    noxus – insyaAllah amin

    edry – aku just wish kalo anak aku kuar sihat walafiat. tp yg konfem baka jawa kwahahah

    syazwan – anak ko nama apa nanti ? syazasonic? syasonic? sasuke? :p

    iskandar – lepas nikah la huehuehu.. bila nikah? haa tu kita tak tahu :p

    najib – projek tekong jr lepas dpt ms tekong la hahah ko ni.

  11. Aunty Nawwar says:

    Ahlan Wasahlan anakanda Faheem! MasyaAllah what a wonderful name, May it be a doa for both you and family :) InsyaAllah will see you esok with your teman sepermainan Naasih :)

    ps- Programmer segala Programmer – Our Lord :)

  12. ikhwan nazri says:

    nawwar – Naasih laki pompuan ?

  13. Nawwar says:

    naasih ihsaan is a boy 😛

  14. Hei..hei…
    sempat lagi shout kat blogshop..
    pics banyak upload kat fesbuk…
    Tapi lagi satu memori blum transfer…
    ada pics yg xde dah, hakimie main2 kamera… mebi terdelete…
    but atleast, smua frens & relatives boleh tgk Faheem yg chumel kat fesbuk… pics tido nganga, pics buka mata etc… hehe..

    next, nak letak video kot..

  15. ikhwan nazri says:

    sis lynda – nak gambar. apa nama fesbuk.. meh add aku nye = http://facebook.com/ikhwan.nazri 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>