omodeto~!

congratulations to 3 of my friends who’re getting married

1 = Ina Czarina and her husband

4452_88282338510_703113510_1958951_7067264_n

It’s Sarah Atiqah, me, and Chao, the only classmate of 03, MRSM Taiping 01-02 ( with Ina Czarina the bride ) who’re hungry for free lunch :p

n609301595_2415838_156322

And next is Syazwan & Syazwani. Syazwan is MMUians.

and standing guys are( left to right ) : ehsan’s back, sabau soon to be father, fuad, rosh, syawal, ezaffie. taka is hidden behind syazwan. fasya, syakir, noxus renji, orellex, muaiz, afifi, paie gurun. sitting was iskandar, addamblack, kasim, refa, and zufar

and next is my groupmate for steyr syndicate back in Digital Media years

n605056918_2000951_5833149

Standing from left to right : Rosh, chapan, hammam, acap, the bride, me, anuar’s misses.. and anuar himself

sitting infront bride = munet & fasya

sitting very front: nadiah, nadirah, shikin, rinakeiko, and syidot

There’s another wedding that I’ve attended. Zahir & Hilya but the picture with sabau’s sister so i will upload it later on. but looking at these 3 picture, I realized one thing. But first let me add another 3 related picture

n608781318_1618731_1105

Edry & kamz wedding

n608781318_1075265_7763

Sabau’s wedding

n608781318_1809116_4277

and part of my pics at my relatives wedding ( can’t find the full picture )

What are all of this picture have in common? click the spoiler below

cheapskate

apart from me exist in all picture, I’m wearing a free t-shirt. yes, I’m a cheapskate :p and I bring Eruda. hahah. Anne is a common thing to bring everywhere.

07
Jun 2009
POSTED BY
POSTED IN WISIWYG
DISCUSSION 20 Comments
TAGS

20 Responses to : omodeto~!

  1. Bat says:

    Anda nampak lain bila berambut panjang, hehe..

    Itu bukan cheapskate, itu geek namanya, hahaha =P

    Bila nak tengok gambar kawin hang pulak ni tekong?

  2. ikhwan nazri says:

    abdus – agagaga banyak baju free ;P

    bat – lepas kau kahwin :p

  3. Keiko says:

    Omedeto la. haha

  4. chapan says:

    aku rasa kau kawin pon pakai tshirt dgn backpack kau tu.. gambar last tu tshirt sama dgn tshirt kenduri amin.. haa tu la kau pakai nnt kenduri kawin kau.. aku rasa la..

    kann?

  5. ikhwan nazri says:

    keiko – oo ai bukan orang jepun :p

    chapan – aku pakai tshirt tu… kat dlm baju melayu lah hahah

  6. sue says:

    pakai la baju melayuu.. adeihhhhh.. nasib ko bukan anak mak aku.. adik aku tiap kali g kenduri kena bebel.. at least pki shirt ada kolar.. if not, baju melayu!

  7. nurul8z says:

    eii, ter-goda lah tgk perutt.

  8. ikhwan nazri says:

    sue – gila melayu Hhahah

    nurul8z – HOH perut pun leh jadi penggoda ke ? ( ni kalau edry baca mesti dia bangga.. geng geng perut )

  9. yapsz says:

    wooo congratsz kengkawan yg dah kawen n CONGRATSZZZ kat Sabau yang menanti hari nk jadi ayah…

  10. ikhwan nazri says:

    yap – sabau dah nak jadik ko bila lagi? :p

  11. alfarabius says:

    Ntah kali berapa aku surf blog ko ni…bila lagi ko nak kahwin ??hehe…cari calon dl…takkan letak kad kahwin ex kat notice board je kot…hehe

    Thanx for coming to Firdaus-Harun.com 😛

    Turun la SAMTEN 21/6/09 – ada perjumpaan alumni…if ko turun, aku turun la skali

  12. ikhwan nazri says:

    firdaus – alahai aku lak kalau kau turun.. baru aku turun.. mcm mana ni? chicken n egg situation hahahah

    kad ex tu kebetulan.. lama dah keluarkan dari noticeboard tu huehue

  13. orellex says:

    hahah aku suka komen chapan!
    maybe btol la tu ahahahah

  14. ikhwan nazri says:

    orellex – kau suka aku kawen awal eh. AMIN! :p

  15. fecraze says:

    ada ke patut… pakai tshirt je pegi kenduri kahwin org..

    tsk tsk…

    at least pakai la collared tshirt, nmpk la cam ada effort sket… pnat org blanja duit buat kenduri bess2, dia dtg pakai tshirt free je.. ;p

  16. ikhwan nazri says:

    fecraze – makan free, tshirt pun free.. aku memang berkira :p

  17. yapsz says:

    pics no 1 : Gaya ko senyum ngan gaya awek sebelah ko ( tudung ijau kot ) senyum sama ahh … cam senyum sambil menahan perut hahahha..

    Insyaallah Tekong…bila ade jodoh aku nnt aku invite ahh ko & semuua kengkawan…la nih blom ade duit lagik..so masih blom bleh kawen ( tolong la terima alasa aku tu hahahahha sbb tuh je la alasan yg aku ade setakat nih utk jawab soklan2 bila nk kawen hahahha )

    ko sibuk2 tanya aku nih…ko bila lagik…

  18. ikhwan nazri says:

    yap – haha tu aku kena tanye tuan badan la.. dia tak gemuk tp tatau la kalau dia nye buncit tu pandai sorok wakakak ( sarah sori :p )

    aku kalau diizinkan, semalam lagi mesti dah kahwin hahah

  19. Pingback: Nazri :// Mysight – What I See is What You Get » Blog Archive » Bye 2009, Hello 2010

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>