muda sangat ke aku ni?

tadi aku pergi opis client… ada ke patut deskperson tu cakap

“nak apply kerja ke?” aku = apekah! aku mau deal ngan bos kau.

takpe nasib baik aku selalu berbaik sangka.. takpe takpe cool cool hahah.

dua minggu lepas aku pergi pejabat School Computer Technologies Sunway University, utk jumpa Ms apetah, mmg kena jumpa dia ni..

“situ situ” dia menuding jari kearah cubicle lain,

aku: err saya nak jumpa you berkenaan payslip. saya part-time tutor….

Ms.. apetah: laa ingat student tadi, tu I tunjuk sana

dan minggu lepas dlm kelas semasa mengajar

Mr ?: who’s in charge here?

aku: Me. What can I do for you?

Mr ?: You?

aku: Yup. Ikhwan Nazri, Part-Time Lecturer SCT. Anything I can help you ( dengan nada bertegas sikit )

Mr ?: oh. i’m bla bla bla bla…..

misai ngan janggut sejemput dah penat simpan pun orang ingat aku muda. haiyah!

P/S: moral post ini. kalau mak suruh makan kacang panjang + bergayut, kena lah buat! yg kedua amalkan berbaik sangka. Think positive :p at least, aku muda KAHKAHAKHAKHAAKHAKAH KTHXBAI!

23
Apr 2009
POSTED BY
DISCUSSION 8 Comments
TAGS

8 Responses to : muda sangat ke aku ni?

  1. akira says:

    best pe klo org tengok kite muda..huhuhu :p

  2. medea says:

    ecewah mude. kongsi rahsia la beb. hahahaha.

  3. ikhwan nazri says:

    akira – kenkadang je tak bes :p

    medea – banyakkan senyum kofkofkof :p

  4. ehsanazhar says:

    I feel your pain. Orang ingat aku baru masuk universiti lagi 😛

  5. zafeezaphiro says:

    wakakaka..tinggi2 kanlah dirimu muehehe..

    ———-
    promote ;))
    http://www.arc-degrees.com

  6. ikhwan nazri says:

    ehsanazhar – aik bila masa lak muka ko babyface mcm aku… ahh ko tau nak tiru je >:P

    zafee – pembesaran dah terbantut dah :(

  7. chapan says:

    babyface? izinkan aku muntah pls.. :p

  8. ikhwan nazri says:

    sila sila.. baldi ada? ngahaha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>