Dah tengok GENG? Apa pendapat anda?

Anda dah tengok Geng? Apa pendapat anda? best tak? Kalau tak tengok lagi boleh tengok review disini. Kalau rasa tak cukup, ini sebab2 dari saya kenapa korang kena tengok Geng.

wd_geng_dalamgua2

Tapi yang takleh blah, Watak Kak Ros nampaknya mula ‘diburu’ kerana telah di’googlekan’ secara khusus dan tepat. lihat gambar dibawah.

screenshot_01

Dan ini status search untuk hari ini.

screenshot_08

WOHOOOOO! Nampaknya memang G-Day. Kalau dah tengok, sharekanlah pendapat anda/komentar anda disini ya. Thanks !

13
Feb 2009
POSTED BY
POSTED IN WISIWYG
DISCUSSION 25 Comments
TAGS

25 Responses to : Dah tengok GENG? Apa pendapat anda?

  1. sarawak says:

    geng terbaik!!

    tadi panggung penuh dgn dak2 mmu!

    =)

    tahniah buat team les copaque!

  2. baa says:

    yeah, congrate’s team les copaque.
    lawak korang terbaekk~

  3. huzaifah says:

    5 bintang! 1 of my favourite movie after dark night. Kungfu panda da jd no3 hehe

  4. Cite dia mmg best. Every part of it we all gelak2

    tapi raksasa/hantu dia ganas sikit la. X sesuai utk budak2 kecik tgk. Smalam masa aku tgk, ada budak kecik menangis sebab takut.

  5. ikram.hakimi says:

    best ke? (tak tengok lagi, ngahaha)

  6. Firdaus™ says:

    best kalau ko payung aku p tgk movie ni..big boss…hehe

  7. ipah says:

    br nk tgk malam ni..x sabar2 ni…

  8. fendi says:

    sound mmg terbaik
    animation smooth gak la
    tahniah les copaque

  9. Firdaus says:

    Memang puas hati! Highly recommended!

  10. ikhwan nazri says:

    woh.. ramainye reply

    sarawak – kat sarawak takde eh ? :p jgn marah..
    baa – aku suka lawak “nasib baik kau bapak aku”
    huzaifah – kungfu panda bes panda gemuk tu nye animation.
    izuddin.helmi – ni yg aku takut nak bawak adik kecik aku ni.. takut dia meraung haha
    ikram.hakimi – tengok respon org lain mcm best. tp bg aku best :) kalau bg ko tak best aku tatau la ahaha.
    firdaus – kalau kalo comment kat blog aku mesti pau duit aku 😛
    ipah – mintak tiket tu dipercepatkan lah kekeke.
    fendi – ko fokus sound gak eh.. gud gud.
    firdaus – tulis utk majalah tengok keke :p

  11. nurul8z says:

    best!

    tapi climax was too long.

    penat nak tunggu ending.

    two thumbs up for les copaque!!

  12. Fahmishah says:

    belum tengok lagi. tiada masa

  13. rinaKeiko says:

    sgt best! XD

  14. Rashid says:

    Nih Geng dah feymes, harap-harap takkan ader la orang buat gambar2 ‘hentai’ Kak Ros. Memang WTF la kalo ader.

    BTW, lom tengok ape2 lagi, mungkin esok kot. Dah tengok nanti aku mungkin review kot.

  15. dah tgk dah, overall well done dan best, structure pon ok, animation menarik, texture bleh improve lagi untuk hi def. cume, action sequence best tp, macam penat aku tgk part jatuh ditimpa tangga, ahahha,

    (Spoiler)
    –dipotong oleh tuan tanah :p —

    tapi anyway, best ah, sume kene g tgk 😀

  16. ikhwan nazri says:

    nurul8z – climax dragging. haa ini la yg aku rasa masa tengok preview.. tp mcm tak tau nak ckp apa. setuju.. tp yela.. mungkin suspen? tah aku tak belaja buat filem
    fahmishah – masa boleh dibeli. sekilo singgit :p
    rinaKeiko – hehe thx for comments 😀
    rashid – wth hentai kak ros. gila saiko. orang malaysia dah jd orang jepun ka dihentaikan semua watak.
    pencuriselipar – wei wei spoiler.. aku kena buang sket :p

  17. faiz.lcp says:

    Hi Ikhwan! Thanks for the post! and thanks for the comment & critic. Kitorang kat sini suka baca blog orang post pasal Geng. Thanks for watching!

  18. baru je pas tgk smalam kat sunway piramid..
    full house ok panggung itu!
    even nk tgk pon.. kne booking 2-3 hari sblm.. 😛

    So..apa yg boleh saya katakan..
    sangat super duper best!
    aahahaks..tak benti gelak n ketawa..
    my little brother tak benti kata best and tak sabar nk beli DVD.. 😛
    even mak ayah saya pon kata best!
    and kami semua nk tgk kali ke 2 dan ke 3.. 😛
    hehehehe..
    Tahniah les copaque! :)

    So.. saya dah tgk GENG..
    Anda bile lagi? 😛

  19. ikhwan nazri says:

    faiz – hehe kalau aku siap gantung kat dinding komen ni :p
    farsha – aku dah lama dah tengok.. aku tengok time preview laaa. takkan la aku leh kasik review awal kalau aku tak tengok hahah. aku pas ni tengok lg sekali ngan family lak.

  20. menteil says:

    belom tengok lagi..
    tapi aku dengan yakin bagi dia 5 bintang.. huhu..
    *****

  21. ” So..saya dah tgk GENG..
    Anda bile lagi? 😀 ” – Ditujukan buat pembaca lain… 😛

    Haha.. aku tau ko mesti dah tgk awal2.. :)
    Siap dijemput..heheheks!

  22. topo says:

    satu je nasihat.. hohoho tgok sampai btol2 abis.. sampai dah xde gambar lagi kat screen tu.. hohoh yg ending dia lagi best!!! hahahah btol x tekong.. hohoho

  23. ikhwan nazri says:

    menteil – belum tengok mana leh kasik bintang.. gi tengok gi tengokkk
    farsha – *blushes* ( gile gedik aku )
    topo – betul2. ada je dia leh tambah2 hahaha.. last tu mmg lawak.

  24. Firdaus™ says:

    sapelagi nak pau ko tekong, aku la…bukan selalu, 2 tahun sekali…wakakaka

  25. ikhwan nazri says:

    firdaus – ala koo.. oh kawan ko da kawen.. ko bila lagi huehue

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>