Cakra Alam = Malaysia Magic?

Peh yg ni memang berita takle blah. aku dapat dari paie pasal video clip ni. sejauh mana kebenaran amalan Cakra Alam ni aku tak tahu. tak pernah test pun. tapi apa kata korang lihat sendiri.

nasib baik la aku bukan jenis jumpa doktor kekekeke. harap ada pihak berkuasa leh siasat video ni dan juga aktiviti ini. Sebab dengarnya siap ada klinik lagi.

dan lagi tak sedap bila orang luar negara yang mengata. pihak berkuasa sila buat siasatan ya. mari serbu itu venue :p

19
Nov 2008
POSTED BY
POSTED IN funny stuff WISIWYG
DISCUSSION 14 Comments
TAGS

14 Responses to : Cakra Alam = Malaysia Magic?

  1. zafee says:

    asal entry sama neh 😛

  2. faiz says:

    huaa….hang pon wat entry gak. gila byk org wat entry pasal nihh..haha..kantoi laa ustad tuhh ubatkan orang pakai selipar jepon ada bateri..haha…hurmm sapa yang terer pasal eletrik boleh bagi tau dah apasal apa pakai lampu kalimantang tuhh leh menyala..bila pakai lampu mentol dia tak menyala pulak?

  3. ikhwan nazri says:

    faiz – china punya selipar, jepun yg dapat nama :p

  4. Eric Cartman says:

    mamat omputih yang bongkarkan cakra alam nih mmg orang yang suka bongkarkan bebenda camnih..search ‘james randi’ dekat youtube..dia kantoikan bermacam2 jenis orang..

  5. faiz says:

    huu..aku baru dpt satu mass message ym! depa cakap 360 nak wat interview dgn ustad nih. Mazidul Akmal Sidik said…

    Semua, temujanji bersama Ustaz Arief bakal diadakan pada Isnin, 24 November akan datang. Hasilnya akan disiarkan dalam 360, 26 November jika tiada aral melintang.

    entah betul ka tak, kena tunggu la.

  6. VOY says:

    wah wah .. menarik tul isu ni. Aku dari dulu fikir something fishy dengan cakra alam ni.. elok gak buat pendedahan… ye la takut orang ramai terjebak dengan syirik lak nanti.

  7. ikhwan nazri says:

    eric cartman – leh tak dia kantoikan politik malaysia apekejadah
    faiz – ni yg buat smer orang ngadap tv ni
    voy – ada udang disebalik mi ko tak tau lagi? :p

  8. affuan says:

    aku pernah rasa nak join mender ni dulu tapi sib baik la x sempat. perabih duit je la. dah la bayar mahal. hehe.

  9. VOY says:

    berapa bayaran dia affuan? teringin juga nak tau 😀

  10. ikhwan nazri says:

    affuan – haa bitau bitau.. maklumat hot ni..
    voy – ade akt website dia bayaran dia tak silap huehue

  11. s says:

    hahhahahaha…
    bapak aku masa mula2 heboh psl benda ni, dia ckp..
    “abis laa bankrup TNB bankrup pasni sbb sumer org leh buat letrik senidri..”

    aku rasa power lampu kalimantang yg dia guna maybe yg rendah (ke?)
    kut mentol yg org tu bawak watt tggi sgt mana ckp bateri dia nk nyala.. takpon bateri dia dh abis.. pasni kalo jmpa ustaz tu kt mydin tanya la.. ‘beli bateri kee??’

  12. ikhwan nazri says:

    s – haha leh tunggu kat mydin masjid jamek, tengok bateri jenama ape dia beli hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>