Em Gee Ess Pee OOOHH! ( MGSPO lah )

i got a neu ting ap mai sliiivvvvv

det iz to vizit I Can Has Cheez Burger!

en hear i wan tu sho yew mai PWNED SESSIONNAAAA!!!

0001-screenshot020.jpeg

i kil a lottaaa! rid mor aaaa

Read more…

31
Oct 2008
POSTED BY
DISCUSSION 4 Comments
TAGS

perbualan di meja makan

imgp83512.jpgmakan je si gemuk ni.

  1. mak: td kat berita ade cakap pasal kes culik 3 jam. ada baby kena culik ngan kawan dia, pastu kawan dia pergi jual kat kawan lagi sorang.. pastu nak dpt balik bayar rm 500
  2. mak: ada lagi satu kes, tolong kejar peragut, tp mati kena langgar kereta.
  3. abah:kawan abah cakap budak2 sekarang ni ( dlm bidang dia yg kerja chargeman, electrical maintenance ) lain semacam. kalau dulu, kita rajin nak buat kerja. kalau kerja dah siap, tolong orang lain punya kerja. tapi sekarang ni, kerja aku kerja aku, kerja kau kerja kau.
  4. abah: dengan kegagalan pelaksanaan hukuman rotan, silap haribulan time abang ( nama aku kat rumah ) nanti, mak abah boleh dikenakan tindakan undang-undang kalau memaksa anak ke sekolah secara paksa. jangan terkejut. sekarang takleh dirotan, time anak2 cucu2 kau mesti jadi camni. patut sekolah kalau tak nak buat rotan pun, kenakan denda wang ringgit. tapi nnt parent komplen yuran lah ape smer lah.
  5. aku dlm kepala otak aku berkata… :kepale hotak!

macam mana dengan masa makan anda dengan keluarga dirumah? kalau bukan dengan keluarga, dengan kengkawan? bagaimana?

kalo ngan kengkawan, paling latest, rahmat, lan, faiz

  1. lan: bagi idea untuk generate duit pls
  2. faiz: rahmat dah nak murtad dari mac, kau bila lagi tekong?
  3. rahmat: aku benci mac.. benci!
  4. aku: lan, buat bisnes tshirt printing menjelang bukak sekolah. faiz, lagi 2 tahun aku tukar macbookpro baru. rahmat, sape suruh kau tak beli Apple Care Protection Plan

Apple, kau patut bayar aku sbb aku promote Apple Care Protection Plan. Tak pun kasi aku free. RM 1300 je untuk aku kekal ngan mac 2 tahun. dlm masa tu, mesti aku ade beli ipod, time capsule, iphone… kau kasik aku 1.3K au spend balik lagi banyak K.. tak untung ka?

Oh. rahmat nye blog menarik, singgah2 la ye.

30
Oct 2008
POSTED BY
DISCUSSION 0 Comments
TAGS

Life and how to survive it.

mpd312ted.jpgTaken from Mr Wang blog, and the article written by Adrian Tang.

Life and How to Survive It

I must say thank you to the faculty and staff of the Wee Kim Wee School of Communication and Information for inviting me to give your convocation address. It’s a wonderful honour and a privilege for me to speak here for ten minutes without fear of contradiction, defamation or retaliation. I say this as a Singaporean and more so as a husband.

My wife is a wonderful person and perfect in every way except one. She is the editor of a magazine. She corrects people for a living. She has honed her expert skills over a quarter of a century, mostly by practising at home during conversations between her and me.
On the other hand, I am a litigator. Essentially, I spend my day telling people how wrong they are. I make my living being disagreeable.

Nevertheless, there is perfect harmony in our matrimonial home. That is because when an editor and a litigator have an argument, the one who triumphs is always the wife.And so I want to start by giving one piece of advice to the men: when you’ve already won her heart, you don’t need to win every argument.

Marriage is considered one milestone of life. Some of you may already be married. Some of you may never be married. Some of you will be married. Some of you will enjoy the experience so much, you will be married many, many times. Good for you.

The next big milestone in your life is today: your graduation. The end of education. You’re done learning.

Read more…

28
Oct 2008
POSTED BY
POSTED IN Artikel WISIWYG
DISCUSSION 4 Comments
TAGS

such intent

I can’t let my friends down, and I can’t let others look down upon me, unless they are taller than me physically :)

And no I don’t mean to become an arrogant prick, besar kepala.

and “if people talks behind my back, that was because I’m ahead of them” – delicious quote from xua.

25
Oct 2008
POSTED BY
POSTED IN WISIWYG
DISCUSSION 0 Comments
TAGS

Speed Trap Location

Got this from Nurul that copy from Ashraf that copy from Yusri. However, Nurul only put for North-headed while i put all.

 

Guys, be aware of these while driving, and for those who live in the fast lane, heads up comrades……

SPEED TRAPS IN PERLIS, KEDAH AND PENANG

North Bound
*Around Ayer Hitam in 60km/h zone.
*Before Perwaja Steel.
*Sungai Petani junction.
*Between Seberang Jaya junction and Sungai Dua Toll.
*Penang Bridge at island end. Speed limit 80km/h.

Click more, there’s a lot more of speed traps. Read more…

23
Oct 2008
POSTED BY
DISCUSSION 4 Comments
TAGS