Konvoi ke kenduri kahwin Sabau-Sakeenah

aha. kali ni konvoi ke rumah sabau. konvoi ke rumah sakeenah harituh diisytiharkan berjaya kerana berjaya sampai on time, tepat pada waktu sabau berarak masuk ke rumah sakeenah sambil muka cover macho takle blah. tapi akhirnya dia tersenyum sengih hilang kemachoan melihat konvoi dak dak mmu hadir tepat pada masanye.

perjalanan sepanjang harituh takde trafik jem meskipun aku jangka jem sbb protes berlaku. dan untuk 13hb ini, aku jangka tiada apa apa yg pelik akan berlaku. so no worries.

seperti biasa, konvoi akan bertolak dari mmu ahad ini, 13hb pada pukul 11. semua dikehendaki berkumpul disurau. kita akan melalui jalan MRR2. keypoint/landmark utama untuk kenduri sabau ni adalah uptown setapak.  dari MRR2, kita akan masuk taman melati melalui simpang Bomba/petronas ( petronas yg ada McD). dari situ, kita akan melalui 4 trafik light. satu di hadapan sekolah, satu dihadapan stesen lrt taman melati, satu di simpang yg ada setapak uptown/platinum walk yg ada Old Town Coffee, dan yang terakhir sebelum masuk ke kawasan perumahan sabau. jalan ini adalah bersimpang siur so saya memang memerlukan senarai peserta konvoi secepat mungkin. Sekiranya kurang 5 kereta dari mmu, aku takkan pergi mmu, smer kumpul kat zoo negara.

 PERHATIAN : sekiranya jumlah bilangan kereta dari MMU yg nak gerak sama ni kurang dari 5 buah kereta, dan masih memerlukan khidmat navigator, cadangan saya adalah berkumpul di zoo negara pada pukul 1130 pagi. saya tidak akan pergi ke mmu sebaliknya hanya menunggu di zoo negara. so buat mereka yg bukan dari mmu, api nak pergi sama.. harap dapat tunggu kat zoo negara pukul 1130.

PERHATIAN LAGIK : Mesej nama korang smer kat blog. hari ni aku offline ym sbb aku kuar ade event. thx.

CADANGAN: Buat mereka yang nak pergi ikut masa sendiri, make sure korang boleh sampai UIA ngan senang.. kat situ pergi jalan gombak. tengok map dibawah

CLICK DISINI UNTUK PETA

Pemandu dari MMU

  1. aku

Pemandu yg akan tunggu kat zoo negara

  1. (insert your name )

Penumpang yg takde transport

sila post nama sebelum pukul 1159, 12 julai. lewat, esok pandai2 la call henpon aku kalo nak gi yeh. thx

08
Jul 2008
POSTED BY
POSTED IN WISIWYG
DISCUSSION 5 Comments
TAGS

5 Responses to : Konvoi ke kenduri kahwin Sabau-Sakeenah

  1. [blankurt] says:

    salam akhi tay-konk,

    ape kabo ?
    nie .. aku mahu pegi juge ..
    tetapi boleh x ko email kt aku address website kad kawen sabau tu ..
    aku nk tgk alamat n address die ..

    thanx mate~

  2. ikhwan nazri says:

    blanket – wslm wrt.. nah address nye.. aku ym kat ko skalik.. malas email = http://sakeenah-faisal.flavert.com

  3. Acap dan Din says:

    kami !

  4. zackual says:

    weehhh..aku x tau jalan nk g…waaaaa…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>