GENG’s Corner – Restoran & Katering

Geng!.. sekali sebut macam familiar.. bukan kita satu geng.. tapi ini geng the movie lah. Just in case korang lupa.. ni ha.. Upin Ipin

diorang bukak restorannnnn!!!!!!

jom serbu.. agak2nye ade tak patung ke atau maskot upin ipin jalan2 serve makanan.. kalo ade.. mesti ade bebudak yg nak peluk termasuk la kakak-kakak budak ahaha. tempat derang kat seksyen 13 shah alam. aiseh. dah la jarang turun sana.. nak carik seksyen tu yg seksa.. huhu

maklumat lanjut pasal restoran derang disini. tapi tulah.. takde lak pricelist harga.. bole bajet berape nak makan.. maklumlah minyak mahal huhu. nak merempit konfem sakit belakang kalo merempit dari ampang.

dan milestone untuk harini.. telah mula menyimpan duit utk masa depan.. yes!! semalam masa forum perdana ehwal islam, bes betul ustaz tu nye ayat

“pergi kerja pagi petang

dapat gaji bayar hutang”

tak silap aku bunyinye camtu.. takpe.. azam pada diri sendiri.. eruda dah beli.. so masa untuk menyimpan.. Prue leh tangguh nanti mintak sebagai hantaran. itu pun kalo ade orang nak kasik PS3 as hantaran..

haha, mimpi seorang geek + nerd herd.

P/S: adobe acrobat pro 9 dah di-public-releasekan.. check it out dan download utk menggunakan features2 dia yg cool.

28
Jun 2008
POSTED BY
DISCUSSION 11 Comments
TAGS

11 Responses to : GENG’s Corner – Restoran & Katering

  1. syia says:

    time to budget :)
    tp zaman skrg susah nk lari drpd hutang

  2. waNN says:

    Aq kalo dgr tmpt mkn ni mmg xbleh ler…nk try jgak cm ne pn..wei mok…ape lg..jom ler mrempit ke sna…

  3. ikhwan nazri says:

    syia – mmgla.. so jgn jadikan hutang as an option
    wann – ko ajak la si asrizal, mail, ngan hakim ketam… ajak ramai2 la baru bes rempit semata-mata nak makan.. ahaha

  4. Fahmishah says:

    sepatutnya ko xyah beli Macbookpro tu, baik ko invest utk buat OS sendiri, leh ar aku join venture nanti..lagi lumayan

  5. ikhwan nazri says:

    paleotak… os sendiri.. aku bukan student IT.. ahaha

  6. KNizam says:

    mcm menarik je kedai neh. hehe :)

  7. ikhwan nazri says:

    jom Knizam. ko banje.

  8. manje geng corner says:

    aku keje kat kd ni meh r dtg

  9. ikhwan nazri says:

    manje – banje arrr..

  10. Farah says:

    macam pernah nampak je restoron in dan pernh makan dh lama dh

  11. ikhwan nazri says:

    farah – o eh tatau lak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>