update banyak gila

picture-002.jpg

  1. izzafie ade blog.. fuyoh
  2. website kawen lagi rekaan sabau utk kawan utk kawan dia
  3. release M-Travelogue shopping mall, suria klcc unofficial guide
  4. adobe acrobat 9 pro adelah gempak. tidak kurang juga adobe presenter. nampak smart bila ade gambar aku. kehkehkeh
  5. dapat the best and most expensive gift so far, Adobe CS3 Master Collection bernilai RM10K. Thanks Anne dari PPM Technology Communications.
  6. berjumpa ngan bisnes partner yang terer.
  7. keyboard logitech rosak.. haih.
  8. tapi decide untuk tak beli keyboard baru.. hehe
  9. saya nak ajak kamu pembaca dermalah barang sedikit wang buat pembaca ini melaksanakan tugasnye di Asrama Darul Falah.
  10. semalam jumpa kawan yang belikan RAM dari Amerika, tapi teruknya aku tak ingat nama dia. sampai la dia sebut nama pangkal dia, nama penuh dia terus aku ingat. buat 5 menet, dia terpaku melihatku kaku gumam lupa akan namanye sambil meneka neka namanye dan kelas keberapa. gile teruknya aku sbg seorang kawan >_<
  11. kekelakaran rakyat dan kerajaan. tamau sebut pasal kerajaan, bukan sebab menyebelahi kerajaan tapi faham-faham la orang dewasa, nak ke dengar ape budak2 nak cakap. dulu takboleh sekarang boleehhhhh. terima kasih laa dengan nada sarcastic. dan rakyat pulak, kalu aku nampak yg dpt duit rebat minyak pastu berbelaja tak kena pada tempat, bodoh namanya. ( bagi mereka yg berbelanja untuk yg perlu.. jangan kecik hati.. aku cakap untuk mereka yang spend duit rebat tak kena pada tempat so jgn terasa. ) again tu cakap… kekelakaran rakyat dan kerajaan.
  12. aha disclaimer jgn dilupa, apa yg aku nampak, itu yg korang dpt :)
16
Jun 2008
POSTED BY
POSTED IN funny stuff WISIWYG
DISCUSSION 4 Comments
TAGS

4 Responses to : update banyak gila

  1. syia says:

    uiks.. short updates nampaknye heheh bz eh??

  2. abdusfauzi says:

    bro. heard from odin that you did sambar mbp satu. urgh. jeles sgt. and, envy sgt u got the CS3 tu.. pergh.. nk jugak!

  3. ikhwan nazri says:

    arr arr arr… ala.. alhamdulillah rezeki terpijak :) nanti sampai gak kat ko.. banyak2 doa 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>