antara benda yang tak pernah aku tau

ahad minggu lepas, aku pergi kenduri kahwin kakak naim kat beranang. gila jauh. baru aku tau macam mana jauhnya beranang tu dari samten. pergi ngan tokwan, asrizal dan akmal hakim. on the way boleh pulak silap rumah saiful hakim nak join gerak sekali tapi alih2 dia pun kat rumah jiran dia so kitorang gerak je dulu.. sampai kat rumah naim, baru la ketemu ngan azlizar ngan saiful hakim pastu datang. ade gak la budak pompuan tapi, mcm aku selalu cakap, kalo budak pompuan samten, kalau bukan kelas 3 Muslim atau dari sekolah agama lembah jaya atau tak popular, aku tak kenal :p

patutnye letak la gambar orang kahwin.. tp letak gambar kitorang la.. kehekahea

image00422.jpg

ikut arah jam start dari yg buncit (suke aku panggil org buncit) tu = naim, azlizar, aku, ngan tokwan @ orang tua

banyak lagi gambar.. so sila click lagi ya

naim12.jpg

akmal hakim dan asrizal.. mementang la manchester menang malam haritu. ahaha

image0072.jpg

gambar saiful hakim jgn dilupe.. putus sahabat nnt dia kata.. ahaha belakang dua minah tu aku tak kenal.. tak familiar langsung.

pas kenyang melantak, dah kata jauh dtg, makan biar puas, terserempak la ngan adik naim dan kuncu2 nye.. termasuk junior2 samten dulu.. adeh aku lupe lak nama mamat yg aku selalu suruh amek air time berbuka puasa sunat isnin khamis..¬† satu dorm aku… muka derang familiar tp tula.. dah lupe nama.. senang panggil nama gelaran je..

ni adik naim lonjong ni ( ade pertalian darah )

ni lak adik tokwan ( langsung takde pertalian darah.. tp sbb dia kecik + kerekkk mcm orang tua tu gak)

ni adik sape ni??

hahahahhaha

balik tu.. nampak jalan sg tekali yg leh tembus batu 14.. rasa nak try la plak. curiosity kill the cat. last last masuk ingatkan shortcut, tapi longcut.. tapi rasa bertuah gak lalu situ. hari ahad kan. rilek2 je santai driving bersama anubis membelah ceruk hutan yang tidak terusik oleh kemajuan teknologi mahupun 3G.

pastu lalu kat empangan semenyih. aku tak penah tau pun semenyih ade empangan. memang lawa. udara dia bersih. dan berikut, adelah gambar2 dikawasan tersebut.

image0252.jpg

image0262.jpg

image0172.jpg

pastu apelagik.. gambar posing sekor² poyo termasuk aku..

image0132.jpg

image0183.jpg

image0162.jpg

kehadiran jalan misteri ini mengundang banyak persoalan kepada kami….

pastu balik rumah

oh selamat pengantin baru buat khairuddin samten puak PGA Cheras. dah nikah minggu lepas. minggu ni kenduri kat rumah dia kat PGA tu lak..TAHNIAH!! bulan 10 ni budak pompuan yg aku tak kenal tu pulak kahwin. sebut pasal kahwin, Chief Technical Officer of Flavert Media Lab, iaitu Faisal Arbain @ lagi famous ngan nama sabau dikalangan bebudak SEMASHUR mahupun MMU pun kahwin gak .. 06.07.08 ni ngan 13.07.08 .. details lengkap kat website kahwin dia. coolness. a flashy thing indeed for an extremely skillful Flash Designer/Programmer.

mementang la kaki game, lagu kawin pun amek lagu game.. ahaha

zaman teknologi ni, kawin pun ade website.. nilai website ni.. sama tinggi ngan hantaran dia ni.. fully interactive.. visit ya.

Alhamdulillah dimurahkan rezeki :)

31
May 2008
POSTED BY
DISCUSSION 3 Comments
TAGS

3 Responses to : antara benda yang tak pernah aku tau

  1. waNN says:

    1st of all, i love the word ‘buncit’ for naem d square face (devil).. in the sam time i keep wonder’g my own..n u too mok…huhuhuh

    this creepy, scary, hollowin, damn road is killing us..especially d driver…hhuuhuhu..since the mirror on left sided cannot be open….shitt, i suffer d most..huhuh…but is still good moment to share…hahahaha….

    p/s: xltak gmbo org kawen pn, cm hram.

  2. ikhwan nazri says:

    haha sori la.. kereta tua mmg banyak problem.. kes kes kes

  3. hani says:

    nk nengok pic org kawin jer :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>