bebelan tangan

l

ni dah hari ahad, mainkan lagu sunday morning nyanyian Maroon 5 untuk bersantai.ast update hari selasa… so hari rabu… tak ingat wat apa. hari kamis submit storyboard kat client. hari jumaat.. haaaa

pagi jumaat tu aku ngan refa gi bekpes kat KFC Petronas Equine Park. aku order Chicken Platter. Bolehla layan tapi, refa nak order nasi lemak ayam kfc.. leh lak ayam derang tak masak lagi.. takpela mungkin sbb kurang orang nak bekpes kfc.. derang prefer mekdi.. ape leh wat. pastu dpt la satu borang pertandingan teka jarak. pertandingan teka jarak tu pulak, dia suruh kira jarak antara 12 KFC disemenanjung malaysia.. pastu kitorang dpt idea.

sbb kan breakfast kfc ni masih slow dan hambar ( pada pandangan kami sbg customer, dan di asia, customer always right ) kenapa tak kfc buat pertandingan tu, tapi resit bukti pembelian dihadkan pada waktu breakfast kfc je iaitu 5-11 pagi. bukan apa.. sbb mmg mende baru, nak promosi benda baru.. kita leh try macam tu tul dak. pastu nak lagi susah, kena kumpul resit dari 12 cawangan KFC tu.. ahahah.. time breakfast sahaja.

masa tu maybe.. berpusu-pusu orang datang breakfast kat KFC.. KFC kalau anda rasa idea saya dan refa ni bernas lagi mantap, sudiĀ²kanlah kasik kami voucher makan freeee hehe šŸ˜›

lepas solat jumaat, abah call kasa minyak diesel naik. so ape yg jadik adelah

  1. harga barang naik.. lori pakai diesel kot.
  2. bila harga barang naik, perbelanjaan harian naik gak
  3. bila perbelanjaan harian naik, kadar kebengkrapan dan kekeringan dompet menaik
  4. bila kebengkrapan menaik, inflasi berlaku.
  5. (betul ke aku nye reasoning tu? )

crap

dan malam tu plak, ade talk dekat IGDA ( International Game Developers Association ) Malaysia Chapter Informal Meeting kat KL Sentral. so berpeluang jumpa Buzz yang menunjukkan progress game dia. beliau merupakan pemenang MDeC IPCC Game Design. Dia kasik talk pasal progress game dia. seorang lagi speaker adalah Wan Hazmer dari EasyOnlyGames. Beliau sblm ni merupakan technical director dekat IF Interactive, yang ku puja disamping huevisualab. lainĀ² yg ku temui adalah Mr Hilmy dari GameBrains, nama yang tidak asing bagi Game developer di malaysia, merangkap pensyarahku satu ketika dulu, dan juga Fairuz & Fairuz, teman DJ dahulu.

sketchbook tertinggal dekat ofis so kandungan pasal informal meeting malam tu akan saya tulis dalam blog flavert kemudian hari nanti.

Internet mengalami kelembapan yg sungguh dahsyat di MMU ini. haih. sungguh demoralized untuk membuat kerja.

oh berita terkini.. Al-Quran for PSP v1.4 tak sampai 2 minggu release.. tapi dah 1.5k orang download. Alhamdulillah. dahulu kami mengambil masa sebulan-2 bulan untuk mencapai rekod tersebut.

record.jpg

ni dah hari ahad, mainkan lagu sunday morning nyanyian Maroon 5 untuk bersantai.

27
Apr 2008
POSTED BY
DISCUSSION 6 Comments
TAGS

6 Responses to : bebelan tangan

  1. s says:

    KFC, mcD, Pizza..

    Makanan ajaib.. Bila makan, keluar peluru..

  2. Fahmishah says:

    apa ar…brekpes roti canai la dey!

  3. pecal says:

    weh..kt serata dunia ade konsep customer always right tuh.

  4. slmpuck says:

    pe citer tekong, org pg2 g kedai mamak je, ni mkn kfc..nasi ayam goreng sental lg..pedoman pg2 g jogging ekekeke

  5. ikhwan nazri says:

    fahmishah – roti canai slalu dah
    pecal – client leh call ko kul 2-3 pagi tau tak kalo kat mesia..
    slmpuck – aku jogging la tu balik pastu.. aheuahuea

  6. berita bola says:

    Artkelnya keren neh bro.saya sangat terbantu karena memang lagi cari artikel ini, berkunjung balik ke blog ku donk kalau berkenan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>