Dejavu ?

Mimpi pelik 4 hari berturut². huhu.

  1. mimpi……. (jumaat) best tapi mengapaaa!!! porque!! nani kore!!
  2. mimpi……. (sabtu)
  3. mimpi……. (ahad)
  4. mimpi bawak anubis laju pastu siap leh drift kat lebuh raya KL-putrajaya( mimpi petang tadi )

haih kena ganti tayar belakang yg botak gamaknya. sebab aku tulis dejavu kat atas, sbb mimpi aku slalu menjadi. tp dalam banyak2 mimpi tu.. kalo no 2 ngan 3 menjadi… oke gak.

cuma aku tatau macam mana nak menghadapi mimpi no1 tu andai benar ia bakal terjadi…
dan hari ni terlintas di fikiranku, orang kata, ( bukan aku ), pompuan ni complicated, tp kenapa susah pompuan utk faham sesuatu yg complicated? macam Actionscript ke, rendering 3D ker, CSS ker, dan lelaki lak, diorang mmg senang buat/selesaikan memende complicated, tp susah utk melayan pompuan yg complicated. Ironi sungguh.

sebab dah diorang berlainan.

jgn sangka aku cakap bukan-bukan ni kerana overworked. aku tak overworked dah. kurangnya update kerana tidak mempunyai masa untuk memikirkan apakah yang ingin ditulis.
oh jgn lupa… sabtu ahad ni ade PC fair dan juga bookfair… bookfair dah start dari hari jumaat haritu. so kepada nerd, sila pergi bookfair, dan kepada geek, pergila pc fair.

08
Apr 2008
POSTED BY
POSTED IN WISIWYG
DISCUSSION 7 Comments
TAGS

7 Responses to : Dejavu ?

  1. wangi says:

    ade je pompuan yg reti wat mende complicated. ade je laki yg tak reti wat mende complicated..not necessary cikgu!

  2. s says:

    generalisation.. tak bleyh tak bleyh..
    ko igt benda2 komp je ke under category complicated? jahit baju melayu? buat karipap? jahit cross stitch? kait mengait? jahit tulang belut kat baju?

    ko reti tak? ngah2..

    andai semua pompuan tak bole pahamkan semua keja complicated, maknanya suami2 mkn nasik ngn telur goreng ari2 taw.. atau telur rebus, less complicated sbb telur goreng kena pki minyak bla bla bla.. atau lagi best, mkn meggi je..

    tdk lah pernah aku nak generalisekan laki tak boleh paham benda komplikated semata2 sbb aku dh ajar adik aku psl beza bwg besar dgn bwg merah seploh kali, tp dia masih tak paham2 gak..

    takde2.. pos ni sungguh tak valid..
    ciptaan itu indah.. yg tak lengkap, ada la yg akan melengkapi..

    bukan semua pompuan complicated yee.. harap maklum..

  3. ikhwan nazri says:

    haha ( tatau nak reply ape sbb ‘lengkap-melengkapi’ tu mmg aku mau cakap… cuma….. )

    bila aku jadi complicated đŸ˜›

  4. refa says:

    ape yg ko ckp tekong aku x paham. complicated sungguh.

  5. pecal says:

    tatau plak tekong bleh wat drift..mantap. keh3.

  6. ikhwan nazri says:

    evolusi ampang drift

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>