JCo Donut kat MMU weehuw

Akhirnya aku tak ketinggalan untuk menikmati JCo donut di mmu. hohoho. satu RM 2.30

image0932.jpg

Somewhat rasa overrated gak. sbb dia nye donut tak heavy. dough dia macam cakoi.. light je.  tp rasa dia smer best.. takat ni dah makan alcapone, oreo, ngan cocoloco.. coco loco tu biasa je kot. tak ubah cam chocolate pudding.d onut ni ade dua minggu.. esok nak try ape lak yeh. hoho. tadi makan kek secret recipe Durian. memula best tapi lama lama terasa awful.. ahaha.

so buat sesape yg kempunan donut jco tu.. meh la dtg mmu cyberjaya beli. sbb laku sangat.. dtglah seawal 1130.. post ini tidak dibayar oleh UPG 😛

26
Feb 2008
POSTED BY
POSTED IN Food Review WISIWYG
DISCUSSION 6 Comments
TAGS

6 Responses to : JCo Donut kat MMU weehuw

  1. Emi says:

    Jco is so overated.. bagi aku donut dia biase je.. takde la best sgt..

  2. Fahmishah says:

    nak tunggu kot2 area pandan indah ada bukak satu cawangan

  3. pecal says:

    udah2 le tuh…beringat sket kalo nk mkn..kan gule tuh sume..diabetes nnti bru tau.

  4. ikhwan nazri says:

    emi – haah kinda overrated. but tula.. dia offer kelainan dari dunkin.

    fahmishah – kalau dah bukak bitau.. dekat ngan rumah

    pecal – takpe makan. yg penting excercise menyehatkan badannn

  5. yuki says:

    yeh.. jco overrated.. krispy kreme ftw

  6. ikhwan nazri says:

    alahai tak try lagik krispy kreme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>