31 Jan 2008

haha tengok2 mende yg ditunggu2 harini tak jadik.. so aku tak berubah la hahahaha

Anyway, bagi mereka yang mengenali Ahmad Muaz, ha sabtu ni dia kahwin. Muaz ni kelas 401/501 Maresmart.. Homeroom Delima D. dia EMC ( English M(lupa) Club ). gileah homeroomate-ku kahwin. dan aku juga mendapat mandat dari beliau untuk meng-war-warkan berita ini.. berikut adelah detail majlish walimah ahmad muaz dan nurul fathin ridayu

—-
Sebelah Muaz ( Penang )

Date: 2 February 2008
Time: 12.00pm – 5.00pm
Address: Surau Bandar Bayan Baru, Tingkat Mayang Pasir, Bayan Baru, Pulau Pinang. [View Location Map]
Contacts: 0194453720 / 0125552227 / 046412343

—-
Sebelah Fathin ( N9/Melaka )

Date: 9 February 2008
Time: 12.00pm – 4.00pm
Address: 1432 Jalan Baiduri, Taman Baiduri, Kuala Ina, Pulau Sebang, 73000 Tampin, Negeri Sembilan. [View Location Map]
Contacts: 0173182006 / 0199391012

Jadi mehla beramai2. Maklumat lanjut boleh didapati di website

http://nikhatta.net/ayu/

Sori muaz, aku tak pergi penang tu.. tapi yg tampin tu mungkin kot.. sesape budak2 maresmart nak join konvoiii mari marii

Selamat Pengantin Baru Muaz dan Ridayu.

31
Jan 2008
POSTED BY
POSTED IN WISIWYG
DISCUSSION 6 Comments
TAGS

6 Responses to : 31 Jan 2008

  1. syia says:

    waa..musim cuti ni ramai ambik peluang naik pelamin

  2. ikhwan nazri says:

    syia bila lagi? hehe

  3. mu’az dah nak kawin jugak ikut jejak kwn2 lain…bile la agaknya mase sndr nak sampai..hehheh…

  4. ikhwan nazri says:

    zinnirah – entahla .. tengok la kalau ade orang dtg masuk meminang aku

  5. Azim Wan says:

    EMC = Komiti Penggalakkan Bahasa Inggeris…saje je nak spam…well who need details anyway..

  6. ikhwan nazri says:

    aah ko bukan EMC ker dulu wakaka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>