Anda tension???

Anda tensen?

Anda tensen sbb programming yg anda buat tak menjadi?

Anda tensen sbb internet slow?
Anda tensen sbb duit biasiswa/pinjaman tak masuk?

Anda tensen sbb member hutang tak bayar? ( haah )

Anda tensen sbb kerja?

Jgn bimbang, saya ada caranye…. kot

Click more ya

oh sblm click, internet kena laju.. kalau tak.. lagi tambah tensen.

jazmiizwan: ni language apa da ?
jazmiizwan: putup putap

Itu language Finland. haha. lepas pening putup putap, mari lihat portfolio Jazmiizwan disini.

Aku putar lagu tu kat opis sampai senak minda derang smer ni. hahah.

28
Jan 2008
POSTED BY
DISCUSSION 10 Comments
TAGS

10 Responses to : Anda tension???

  1. Fahmishah says:

    aku layan ar lagu neh…

  2. kaykaysaja says:

    hahahahhaha layan gila… da lama gila….. hahahhahaha besh seh..

  3. ni si Orihime dalam Bleach kan…haha. Tak silap scene ni dalam episode yang abang dia jadi hollow, selamatkan dia dari dilanggar kereta pastu terserempak dengan Ichigo…

  4. syia says:

    huhu tenet lembab :(

  5. ikhwan nazri says:

    fahmishah – bila ko dengar lagu ni?
    kaykaysaja – hahah lagu lama
    edry – haah orihime.. tp kalau tengok kat youtube, ade gak darth vader nyanyi lagu ni
    syia – ni ko mmu melaka kan? duduk kat EP ker? EP mmg lembab

  6. ahib0205 says:

    huh, apa mcm ni? wa dh poning ni. serious rasa mabuk jek. wargh…

  7. kaykaysaja says:

    ada rasa stim2 weng2 gak la lepas dengaq lagu ni…har har har….

  8. ikhwan nazri says:

    haha boleh lak stim weng2..

  9. ma1991 says:

    im tensin sal my bf!!
    die uat aku cm bodo je
    aku ada perasaan
    knpe die sku dendammm!!
    knpa

  10. ikhwan nazri says:

    ma1991 – err.. saya rasa saya takle menjawab soalan saudari. huhu. tapi cube gi makan coklat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>