Toast’Em!

Semalam Syawal berkata,

Kalau orang muda buat salah ( dlm kerja ), orang cakap yang ‘diorang ni masih belajar’.

Kalau orang tua buat salah ( dlm kerja ), orang cakap ‘tu lah bodoh masa muda tak nak belajar’.

Ini takde kena mengena ngan kes menteri yg kantoi tu yer. statement ini aku tuju kat aku sendiri. belajar sekarang sebelum dikatakan bodoh masa tua nanti.. itu pun kalau ada masa tua untuk aku la.. kalau panjang umur.

nanti time CES  2008( Consumer Electronics Showcase kat amerika ),fungsi baru PSP akan diperkenalkan, Skype-Enabled. Skype adalah antara penyedia service telefon internet menggunakan protocol VOIP ( Voice Over IP ). sekarang, sambil main game sambil leh maki hamun kutuk trash talk sama sama. layan gak ni kalau pakai skype sambil main Metal Gear Solid: Portable Ops online kat server international aheauheaua. Dulu masa lawan CounterStrike, mmg ada yang sampai menjerit ” sape [ nickname cs ] ni wehhh ” dulu masa kat Buaya Cybercafe, Taiping. wahahha.

Meter today =  61370226jb0.gif

( tajuk post tu takde idea.. nampak roti toast’em so tulis je la )

04
Jan 2008
POSTED BY
DISCUSSION 2 Comments
TAGS

2 Responses to : Toast’Em!

  1. catzer says:

    meter today ko sgt dasat..muhahhaha..menakutkan sungguh

  2. ikhwan nazri says:

    hahaha pening2 maaaa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>