31 Jan 2008

haha tengok2 mende yg ditunggu2 harini tak jadik.. so aku tak berubah la hahahaha

Anyway, bagi mereka yang mengenali Ahmad Muaz, ha sabtu ni dia kahwin. Muaz ni kelas 401/501 Maresmart.. Homeroom Delima D. dia EMC ( English M(lupa) Club ). gileah homeroomate-ku kahwin. dan aku juga mendapat mandat dari beliau untuk meng-war-warkan berita ini.. berikut adelah detail majlish walimah ahmad muaz dan nurul fathin ridayu

—-
Sebelah Muaz ( Penang )

Date: 2 February 2008
Time: 12.00pm – 5.00pm
Address: Surau Bandar Bayan Baru, Tingkat Mayang Pasir, Bayan Baru, Pulau Pinang. [View Location Map]
Contacts: 0194453720 / 0125552227 / 046412343

—-
Sebelah Fathin ( N9/Melaka )

Date: 9 February 2008
Time: 12.00pm – 4.00pm
Address: 1432 Jalan Baiduri, Taman Baiduri, Kuala Ina, Pulau Sebang, 73000 Tampin, Negeri Sembilan. [View Location Map]
Contacts: 0173182006 / 0199391012

Jadi mehla beramai2. Maklumat lanjut boleh didapati di website

http://nikhatta.net/ayu/

Sori muaz, aku tak pergi penang tu.. tapi yg tampin tu mungkin kot.. sesape budak2 maresmart nak join konvoiii mari marii

Selamat Pengantin Baru Muaz dan Ridayu.

31
Jan 2008
POSTED BY
POSTED IN WISIWYG
DISCUSSION 6 Comments
TAGS

Neko-Chan

Neko-Chan is a cat-cute ( in japanese), cute kitty. Indeed very cute. lot’s of my friends message me in YM and asking for the picture. Cute because it’s like having a mustache. here you go

meowth2.jpg

Sorry this kitty is not for sale. ahaha. But comments about this kitty are verily most welcomed.

recently watch Macross Frontier. Can’t wait for episode 2. Chuck also aired already.

UPDATE : 6 Feb – This cute kitty dead already. Bitten by nasty dogs. haih

30
Jan 2008
POSTED BY
POSTED IN WISIWYG
DISCUSSION 10 Comments
TAGS

Anda tension???

Anda tensen?

Anda tensen sbb programming yg anda buat tak menjadi?

Anda tensen sbb internet slow?
Anda tensen sbb duit biasiswa/pinjaman tak masuk?

Anda tensen sbb member hutang tak bayar? ( haah )

Anda tensen sbb kerja?

Jgn bimbang, saya ada caranye…. kot

Click more ya

oh sblm click, internet kena laju.. kalau tak.. lagi tambah tensen.

Read more…

28
Jan 2008
POSTED BY
DISCUSSION 10 Comments
TAGS

Supapawa!

cambiasa.. kena tag ngan akak catzer sorang ni. chait. tak abeh2 nak peleceh aku.. hahah. kali ni tag pasal Superpower atau nama comelnye, Supapawa!

—————-

1. Apa superpower idaman anda… sila pilih satu jek!
Aku ingin menyerap superpower orang lain ( macam peter petrelli.. )

2. Apa superhero atau watak yang mempengaruhi pilihan ko itu?
Sebab peter petrelli serap kuasa orang lain.. so pengaruh pilihan tu sebenarnye ramai.. cam hiro nakamura, mamat halimunan

3. Kenapa/ untuk apa superpower itu yang anda pilih?
sbb aku suke jadi resourceful. nak ilangkan diri leh. nak teleporting leh. nak terbang kasi tumpang buleh. tapi tula.. kalau dpt dengar isi hati orang macam parkman, ada baik ada buruk. maybe leh jadi kaunselor kot.

4. Kelemahan superpower anda… wajib ada!
takleh nak control. pastu kalau tak ingat orang mesti takleh pakai. tp aku mesti konfem leh ingat sbb memende unreliable ni senang je nak ingat.

5. Nama anda sebagai hero apa?
Supakong.

6. Motto anda sebagai superhero?
Erti Hidup Pada Yang Memberi. dah aku kasik khidmat supapawa aku kan.. fair enough 😛

———————

( bawak la berenti jadi budak² oi )

dan senarai 5 bertuah yang kena tag ngan tag ni. Tuliskan 6 mende diatas pasal superpower anda yg anda mau.

  1. Odin
  2. Keropok Bika
  3. Pak Ngah bukan pakcik aku
  4. Naz tak nampak jalan
  5. Isrusli ( Assassin pakai nama Yuslina..Soldier Skeleton Card pun berkira )

( hoi bawak² la berenti jadi bebudak. )

26
Jan 2008
POSTED BY
DISCUSSION 7 Comments
TAGS

The end of january

On the end of january, my whole life will maybe change,

from a kid to a matured guy,

from without a book to a having a MacBook :p,

from mr joke to mr serious, ( can ah ? )

from hundreds to thousands,

from slacker to better,

well that ‘s if maybe… maybe .. things still in uncertainty,

still, it’s another week, 7 days, 168 hours remaining to the deadline,

i’m not asking for more from yours truly, my frequent and loyal visitors/readers/stalker,

a good luck and success wishes during that day,

31/01/2008, the end of january

( and no i’m not getting married or engaged or anything related with that. who want a slacker anyway ? )

24
Jan 2008
POSTED BY
POSTED IN WISIWYG
DISCUSSION 6 Comments
TAGS