Nasi Goreng Aiman Aroma

ui dengar nama nasik ni sedap ni. pada rabu lepas 14 hb, tak dpt nak pergi MGA ( malam gemerlapan aidilfitri ) sbb tak bawak baju raya. erm yela dlm kamus aku pun, baju raya tu pakai time raya dan pakai time time patut je. jadi cam biasa, kitorang pergi layan makan kat luar. kali ni sabau suggest gi makan kat Aroma dekat Seri Kembangan.

141120078972.jpg

ahaha ade satu gambar je. bukan apa. bau sangat sedap so tak fokus utk memblog utk makanan. makanan dipesan adelah nasi goreng aiman aroma. jgn tanye pasepa aiman. nama anak dia kot. ade belimbing, ayam, udang goreng, dan telur dadar diatas nasi goreng. disertakan sekali sup kosong bagi membasahkan dan membanjirkan nasi yg akan dimakan. harga RM 6. fikir dua kali gak sblm makan tp sbb hidangan ni adelah hidangan specialy, why not just try it. tp puas hati ah. siyes bes. kalau nak try pergi je kat seri kembangan. leh nampak dari main road equine park.

( bila fikir balik. idea cam makin kurang utk memblog.. bukan idea kurang.. tp bila masa kurang.. so mood menulis tu kurang sikit.. agugu )

Resume Updated 

have a nice weekend readers :)

16
Nov 2007
POSTED BY
POSTED IN Food Review WISIWYG
DISCUSSION 4 Comments
TAGS

4 Responses to : Nasi Goreng Aiman Aroma

  1. Fahmishah says:

    makan je keje ko ek..

  2. eL.fReaKzTeR says:

    tak pernah aku tengok masakan macam tu. macam nasi pataya basah pun ada. Yang penting belimbing tu, aku rasa dah lama betul aku tak makan buah tu. Ko ni memang lah buat aku teringat kat belimbing 😛 ko bagi berapa bintang kat Nasi Goreng Aiman Aroma ni? (kelass betul nama) eheheh

  3. ikhwan nazri says:

    fahmishah – weh buatla sm tu

    el – aku kasik 5/5 bintang.. sbb belimbing ade 5 bucu ( apekah )

  4. Emil Kocur says:

    This blog seems to recieve a large ammount of visitors. How do you promote it? It gives a nice unique spin on things. I guess having something real or substantial to post about is the most important thing.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>