busy + hepi besday baha

07112007887-2.jpg

( ini bukan aku.. ini syed cuyed )

buat website the raise.. tp tak siap lagi. layout no 7 dah ade dah. wallpaper allia buat dah habis gempak. paie gurun nye layout pun makin kool. tinggal tak sempat nak masukkan content ape semua.. .

al-quran psp akhirnya dah tak lag/tersekat langsung.. mmg lancar abeh. tp website the-raise.com still tak up.. dummy page je ade. haih. so takleh up lagik.

skang pun tengah buat official website m-travelogue. mahir sket la css nampaknye.. setahun lepas buat redesignmalaysia.. haha

pastu tengok blog.. 4 hari tak update.. kat mybloglog pulak bertambah2 orang lawat page tp tak hapdet.. huhu..

dan hutang satu flash..harap sempat la.

Allah takkan membebankan hamba-Nya melebihi apa yg dia(manusia) termampu.

good luck buat pembaca yg mengambil spm.. spm tu buleh membantu sikit la dlm masa depan yg bakal dipilih. kohkohkoh. make sure usaha + ikhtiar + doa tuh dah ade sblm bertawakkal.

oh baha.. hepi besday. aku saje blog gak pasal besday ko supaya ko takleh tipu orang lain.

12
Nov 2007
POSTED BY
POSTED IN WISIWYG
DISCUSSION 4 Comments
TAGS

4 Responses to : busy + hepi besday baha

  1. SuE says:

    sokay.. hutang langsai.. tak yah buat la..

  2. Fahmishah says:

    waa leh ar ajar aku css lepas ini tau!~

  3. ikhwan nazri says:

    tak cukup power lagi agaga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>