Upin dan Ipin Ep 4

Hohoooo.. successfully downloaded and uploaded Ep 4 to the youtube. so for those who miss it, or for those who studying oversea, here you go. Upin Ipin EP 4

Kak ros sungguh comel bertudung.

lat tali lat taaaa li taaaaammmmmmm

PIAPP!!..

22
Sep 2007
POSTED BY
POSTED IN funny stuff WISIWYG
DISCUSSION 39 Comments
TAGS

39 Responses to : Upin dan Ipin Ep 4

  1. faiz says:

    hahahahaha:)) lawak gila, thanks tekong, sib baik hang upload kt sini. telepas nak tengok semalam, bukak posa atas bas…

  2. miszx_ila says:

    comey la dieog neh…

  3. ikhwan nazri says:

    signither – haha thanks to the aussies

    faiz – oi ang balik gurun ka???

    miszx_ila – derang mmg comel … macam aku.. ahahhaa

  4. Fahmishah says:

    haa best2…kan best kalau di’movie kan

  5. ainee says:

    thanks for dropping by my blog. nice video of upin and ipin. so cute.

  6. ikhwan nazri says:

    fahmishah – mmg akan dimoviekan.. tahun depan nye cuti sekolah…

    ainee – thanks for visitng my blog.. am i dropping something at your blog 😛 ( kidding ) ahahha upin ipin mmg cute.. macam aku..

  7. SuE says:

    “Kak ros sungguh comel bertudung.

    lat tali lat taaaa li taaaaammmmmmm

    PIAPP!!..”

    *silap2…* PIAP ada dua kali laa.. upin satu, ipin satu… ape ni, tak hafal skrip, ketuk ketampi 10 kali cepat!

  8. ikhwan nazri says:

    sue – dengan rajinnya buat excercise.. ketuk ketampi seploh kali huehuehue

  9. amin says:

    haha..comey.terima kasih upld 😉

  10. ikhwan nazri says:

    amin – sesameee.. hooh

  11. intan says:

    tankiu2.. sbb upload kat sini.. selalu kalu waktu berbuka tu.. mmg tak sempat la nak ngadap tivi.. asik melayan 2 orang ‘srikandi’ kat umah yg lebih kurang cam ipin ngan upin ni gak la.. :)

    mmg comel le diaorg neh..

  12. ikhwan nazri says:

    intan – hehe sesame intan.. jgn lupa malam ni.. 30 september ade lagik huehauheauhea

  13. lea says:

    eeee…memang best n comel sgt la diorang tu…termasuk la suara2 nye skali…ni la cite katun 3D melayu yang aku rasa paling best skali..dan paling menarik minat aku nak nengok…yela..balik2 katun omputeh jek…

  14. ikhwan nazri says:

    lea – haa tanpa ragu ragu.. lescopaque bakal mencorak dunia industri animasi di malaysia.

  15. yasmy says:

    bagus…bagus..upin and ipin!!!!

  16. diella says:

    mmg best la citer ye….paling best bila ipin kater betul…betul….betul…

  17. ikhwan nazri says:

    yasmy – haa bookmarklah website nih utk news yg seterusnya.. wawawaw

    diella – timaseh pada kekreatifan team lescopaque kerna come up ngan trademark tersendiri.

  18. najiha says:

    “opah, semayang tawarikh tu ape?”

    huahua…comey giler katun nih..
    katun melayu plg best penah aku tgk…

  19. ikhwan nazri says:

    najiha – diorang la akan meletakkan standard baru dlm industri perfileman di mesia

  20. zakirah says:

    comel gila budak2 tu!!!
    upin&ipin…hehehehe

  21. Yuri says:

    Hello, Upin & Ipin fans!

    Lagu tema yang saya gubah untuk siri Upin & Ipin kini boleh dimuat turun di laman web saya
    Enjoy!

    http://www.yuriwong.com/fun/

  22. Mamamiza says:

    wow!!! kiut btol. geram btol tgk aksi mereka tu. tahniah!!!

  23. ikhwan nazri says:

    zakirah – satu malaysia mengatakan mereka comel.. ahaha

    yuri – wow composer.. terimakasih utk lirik itu

    mamamiza – hahah geram ye.. gih cubit pipi derang. hahaha

  24. WANI says:

    cite ni mmmgggg beshhhh…bes bangattttt!!!! suke upin n ipin n the geng…huhuhuhu….
    congrats kat team yg buat katun nihhh

  25. Anas_Voobee says:

    Terima kasih kerana menulis tentang Upin & Ipin. Saya krew dari Les’ copaque Production.

    Dapatkan VCD/DVD UPIN & IPIN sekarang!! VCD/DVD ini adalah kompilasi episod 1 sehingga 6.

    Harga: VCD Upin & Ipin – RM 15
    DVD Upin & Ipin – RM 18

    http://www.lescopaque.com/upinipindvd.html

  26. fadhila harun says:

    memang besh giler

  27. hazatulfadhila says:

    besh sgt2.. gelak ajer

  28. ikhwan nazri says:

    fadhila harun + hazatulfadhila = jgn gelak je.. jadikan betul betul betul sbg kata kata harian.. hahah

  29. eran says:

    fvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv………………

  30. ferYZaL says:

    BANYAKNYER KOMEN..

  31. ikhwan nazri says:

    ahahah ape leh buat.. orang nak mengkomen

  32. yaya UiTM says:

    comelnyer upin & ipin tu. rasa cam nak cubit2 jer pipi dia org…kartun ni dah ajak adik2 yaya nak puasa. TAHNIAH..

  33. ikhwan nazri says:

    thanks yaya for the comment.. bebudak leskopak ni mesti sakit pipi kena cubit ahgahah

  34. aYiEs says:

    “okolOoo..sOlek ar2″…huhu
    cOmEy ar katUn nIe…huhu

  35. ikhwan nazri says:

    nnt jgn lupe tengok kat pawagam yeah.. hoho

  36. ameranz says:

    waaaa…terharu giler tengok katun org kita sampai tahap nih. cepatlah kluarkan lagi, anak2 sy tak sabar mnunggu termasuk saya!

  37. ikhwan nazri says:

    keluarkan siri lagi maybe selepas movie.. tah tak berapa sure..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>