Storms.. no, Ion Storm instead, ahead (O_o)

Tomorrow, saturday, and sunday is the day of International Islamic Fair and i’m among the working committee of the conference. wish me luck.

Kerja pun dah makin lebat, selebat hujan setiap hari.

Sebolehnya mahu membeli MacBook Pro dan Canon EOS 400D sebelum september ini. dedua tuh bernilai 10K.. belum campur speedlight, waterproof bag, huhu. cukup utk pinang anak orang. tapi sebabnya biarlah rahsia..

dan lebih kurang ade sebulan sebelum september.

ape kena mengena dengan september? bunyinye cam besar je.

I’ve seen you’ve walk unafraid.

I’ve seen you in the clothes you made.

I hope i can walk unafraid and able to be in the clothes i made.

Gotten all of OST Darker Than Black. Jazzy songs from Yoko Kanno was very lovely.

PIKOM PC Fair next week, 3-5 august. don’t miss it.

Song at the moment = Deadly Work : James Wendt ( Darker than Black #Gekiban )

26
Jul 2007
POSTED BY
POSTED IN WISIWYG
DISCUSSION 10 Comments
TAGS

10 Responses to : Storms.. no, Ion Storm instead, ahead (O_o)

  1. sue says:

    ko nak kawin ke bulan sept? awal2 sket.. sebelum aku balik UK.. boleh aku dtg..

  2. sue says:

    aishhh.. dh set gambar utk ku kah? comel2..

  3. sue says:

    haaa.. ooo gambar dua tukar2.. so boleh la anta komen byk2.. kekeke.. nak tgk series gambar yg keluar.. kekeke..

  4. ikhwan nazri says:

    hoh.. kahwin.. HAHAHAHAHAH.. sape la nak bermenantukan fulltime slacker :p

    btw.. bes advencer si peniup ney ? ( sbb ko pun bz kita chat sini suda.. )

  5. sue says:

    best.. best.. habis baca malam tu jugak kot.. hehe.. tapi sayer membeli lagi banyak buku dr indon.. uuuu..
    Bagaimana Menyentuh Hati best juga.. hehe..

    ye ye busy.. tp skrg kena grounded.. =(

  6. ikhwan nazri says:

    oik.. aku macam pernah nampak buku tuh.. kat bilik alFaisal baru baru nih…

    takpe kena grounded.. spend masa sket ngan family.. sebijik macam citer member aku ( sbb dia macam ko gak, jaulah dan daurah berpanjangan… dia dak medic gak )

  7. sue says:

    hok loh… 20 thn dok ngn family je.. skali skala kasi la aku keluar sket..

    lagipon ake saje balik awal2.. so dat ada masa kat umah.. sebulan lebih aku setia dok umah menjadi suri rumah tangga sepenuh masa..

    ermm kini ku mogok tidak mahu memasak apatah lagi mengemas umah..

  8. ikhwan nazri says:

    hok loh… 20 thn dok ngn family je.. skali skala kasi la aku keluar sket.. — bunyinye cam sama masa aku cakap ko kerja shopping jer kat cardiff hahahah

  9. sue says:

    did u memorise everything i said? aku pon tak igt aku penah ckp cmtu.. oh i ever talk with u pasal shopping ek? hah.. tak igt lgsg

  10. ikhwan nazri says:

    ko tak cakap exactly camtuh.. bunyinye camnih.. aku cakap ko asyik waste duit kerajaan buat shopping… duit cukai rakyat bayar bla bla bla all those stuff.. pastuh ko cakap camnih

    ” sekali sekala kena gak la membeli belah.. mau tensen kena sound pasal cukai duit keraajaan gitu ”

    aku pun lupe the exact.. but really.. ayat ko skali skala tuh mmg tak lupa.. y i memorise it? it’s my unreliable photo memory 😛

    talk about shopping.. ko tak penah cakap pasal beli kasut ape smer tuh. tp kalau shopping makanan aku ingat la. ade 3 jenis susu.. full cream, skimm.. and lagi satu yg middle nye.. telur kena catuan. sehari sebiji. kalau terlebih sebulan tuh dah tade telo dah.

    here u go.. another i-didnt-intent-to-memorize-it thingy.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>