Team of RedesignMalaysia ( at the office lah )

Gonna Redesign Malaysia.jpg

ok the most noticeable one is of course Josh Lim. and from left to right is DinG, Muizz Sigup, Sabau, Gladys and me.. with the deviruchi hat. hahahahah. Gila ape.

Well this picture was taken by Charles F Moriera, a tech journalist who writes for Mobile World and Surf Magazine.Ok so i think my picture will be in that magazine and have to buy it.. hahah. i think 2 times i appear in magazine which is another one is Gempak( or isit starz ? ) for MMU Emina Cosplay Competition ( i’m not cosplay-ing ).

Click Here to view the Article taken from Mr Charles F Moriera Blog Next Gee

Oh.. internship ends. still left 3 weeks to trimester 2 and i still didnt have anything to think for my Final Year Project. several ppls hv comeup with ideas and such and i still didnt think of any. “-_-

10
Oct 2006
POSTED BY
POSTED IN WISIWYG
DISCUSSION 6 Comments
TAGS

6 Responses to : Team of RedesignMalaysia ( at the office lah )

  1. ikram_zidane says:

    sporting boss you got there…
    but.. aku kurang faham apa yg korang nyer keja ni sebenarnya..

  2. nadiah says:

    otaila korang 😉 haha
    goodluck fyp! 😀

  3. ikhwan nazri says:

    ikram_zidane – redesignmalaysia adalah satu kempen yang ditubuhkan untuk menggesa kerajaan/tmnet/atau mana mana pihak berkaitan untuk menaikkan speed keseluruhan broadband di malaysia. malaysia sekarang menuju kearah K-ekonomi ( knowledge economy ) tetapi kalau speed broadband lambat… susah la.. nak dapat data susah, nilai maklumat pun tak banyak.. contohnya.. kalau speed tak laju lagi dan juga tak dimurahkan… kesian la pengguna dial-up.. diorang tak dapat menikmati pembelajaran dari website.. nak carik research pun susah. ok itu contoh kalau untuk pengguna am.. pastuh kan macam malaysia pun cakap nak concentrate dlm bidang multimedia.. ambikla contoh renderfarm.. kalau nak buat renderfarm.. high speed internet connection is needed. so baru la laju pc lain ngan pc lain render.. ( renderfarm – joint machine (pc ) rendering ) lg satu kita website designer pun nak kena upload file ape semua.. kalau broadband lagik laju.. kan cepat jer update website ape smer.. so lagik seamless la. sekiranya ulasan nih dirasakan tidak tepat silalah lawat http://www.redesignmalaysia.com .. situ maybe ade full explanation.. jawab pun pagi2 buta neh.. ahahah

    nadiah – ko dah fikir pasal fyp ? aku belum doww… ko mesti kuar idea bes bes gila..

  4. jessie says:

    hahaha cool la korang masuk magazine lagi :->

    OMG FYP! -_-“

  5. aMyn says:

    ahaha tekong power.. tabik kat tekong….

  6. ikhwan nazri says:

    oi segan mehhh… ahaha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>