Tokyo Drift – review

last night watching tokyo drift with rahmat, sabau and edry. got free tokyo drift car stickers. now i have two accessories to put on my car.. which is tokyo drift car stickers and CARS steering keychain… tak dapat beli kereta ade accessories melambangkan kereta pun jadik. can’t watch germany play but it’s ok since germany doing well throughout these whole world cup campaign.. but next matches against argentina must watch.. coz argentina not as weak as sweden. thanks to lukas podolski for the goals.. he’s only 21 and sudah menempa nama di peringkat antarabangsa.. aku… takde ape ape..neway back to tokyo drift

the story is about the main character( sean ) that has to move to japan since he’s causing so much problems at his own country and that makes he and his mother moved out 3 times oledi.  and the third time make him go to japan to live with his father since he dont want to go to juvenile prison. if he go to juvenile prison then it will be a new chapter in prison break ( lame jokes hahah ).

so as an outsiders there.. he hv  to cope with different culture.. wear uniform to school, packed into train, and obey the rule his father give. but you know la youth, let’s break the rule.. he meets twinkie who always sell stuff and was one of marine family same as sean father. neela is the heroin. have relationship with DK – anak buah yakuza. that relationship is beacause DK granny taken care of neela since she was a kid. childhood friends la. as usual the yakuza/mafia/gangster/samseng sekolah even in real life also pun must be going mad if you talk to thier girlfriend/usha girlfriend diorang or buat muka tak puas hati. han as DK partner give car to sean to try out his potential in racing and he does know that sean didnt even know what drifting is.

after 1st match with DK, sean learn how to drift with Han. and also love sparks in the air within neela and sean. things got worse when DK uncle kutip duit and know duit kurang.. so Dk goes mad to Han and racing and drifting and crashing and accident and must got people die.. that is han. so now sean have to settle problem that Han have and to settle it by drift racing at mountain against DK.

overall i think this time the fast and the furious series was awesome. because the storyline is more about racing. like the previous one where we get to know NOS and those immobilizers mechanism. while in tokyo drift it tells about drifting and also feature the drift king japan as the fisherman. the soundtracks are heart pounding and also mixing the element of asian to the song makes it more meaningful. now all the racing seems to be more energetic cause you can see the character react when drifting. i still didnt watch initial D but some guys said tokyo drift was more superior than inital D.
fave song – Speed by Atari Teenage Riot

25
Jun 2006
POSTED BY
POSTED IN WISIWYG
DISCUSSION 15 Comments
TAGS

15 Responses to : Tokyo Drift – review

  1. alFaisal says:

    the only thing that interesting to me in initial D was muka slamba driver kereta tauhu tu bila lumba sambil tgn kanan sandar kat kepala. ada skit similar ngan cara aku drive muehehe. but the racing actions i think i have to give it to The Fast and The Furious: Tokyo Drift. aksi paling cun bagi aku masa dia drift tengah2 beratus orang kat jalan mana ntah (aku bukan orang Jepun mana tau jalan tu jalan apa). watak paling macho i have to give it to Han…dia tetap macho dan cool, tetap terserlah gaya taiko walaupun kerja dia asyik makan junk food je tp sedih la dia mati akhirnya (siapa tak tgk memang kesianla, Tekong dah kasi spoil haha). tapi memang betul apa Tekong cakap, kali ni nampak energetic bila ditunjuk reaksi character wat drifting dan tak ketinggalan face expression, sampai face expression toya D.K masa kereta dia terhempas in slow motion (Sean passing sebelah kereta terhempas) pun nak tunjuk haha. cerita ni turut selitkan sikit2 unsur komidi cam biasala.

    “rupanya sebagai seorang lelaki aku tidak boleh lari daripada bernafsu ghairah melihat….kereta hebat dan laju” [status YM aku selepas balik tgk The fast and the Furious]

  2. ikhwan nazri says:

    esok ke lusa aku nak upload la video clip meta cafe pasal beskal drift

  3. ikhwan nazri says:

    weh alfaisal.. ko tak rasa tokyo drift curik ko punye bunyik ke yg dlm azimat awanhg miskin bunyik gamelan tuh… huehuehuehe…

  4. alFaisal says:

    bunyi gamelan tu sample yang bleh dicari. dapat je sample nak main kuar melody ikak kekek, melodi lagu hindustan…semua bleh.

  5. chapan says:

    tak best pon tokyo drift. pelakon hampeh. stiff. tak reti belakon. hmph. :)) bwahhahahaha

  6. alFaisal says:

    aku lagi ske tgk Chapan berlakon dalam sebuah drama memegang watak Chapin. Chapan masa tu jadi budak jahat, bunuh nenek dia…hidup doh watak tu:P

  7. ikhwan nazri says:

    oo eh,… bila nak up kat torrent.. cerita chapin

  8. chapan says:

    ahaha :”> malu aku. blushing2. aku pon tatau. dah lama dah air. klua tv ok. ahahahha. taik a edry. hahahah.

  9. ikram_zidane says:

    yo..ikhwan… tanya josh apasal lama tak contact aku balik ngan bila aku nak mula ajar korang ni ?

  10. kazness says:

    hoi budak intern!

  11. ikhwan nazri says:

    ikram zidane — aa nnt aku bitau dia.. susauh susah je ym sudah la 😛

    kazness — peh budak tangan emas dah ade portfolio.. kena bookmark neh.. hahaha

  12. chapan says:

    kazness kembali lagi dgn website baru berwarna warni.

  13. awis85 says:

    cite tu banyak aksi fake…anime initial d tu boleh buat aksi really lagi tu…ader ke logic boleh main kejar2 dalam tokkyo…TIpU tu….pastu masuk eliment yakuza tak beberapa elok…rosak image jepun je..nak race kat tokyo buat ape datang la tempat aku ni ..gunma ade banyak track untuk drift….kat belakang umah aku pon ade jugak kalo nak cuba..UMEDA. tapi yg famous MT. akagi dgn MT. haruna la~~~~~kohkohkoh

  14. ikhwan nazri says:

    huuu… kalau la ade rezeki aku datang rumah ko weh 😛

  15. Pingback: Emma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>