v(^_^)v – aku masih di sofa ini

oh.. presentation DM settle oledi..content i think was well-delivered.. moreover.. big huge thanks to amin for the graphics and the content and also zaff for the installation.. good job :D. and for time being.. freedom at last… if all goes well the next june will be in final year which is delta year. and will start internship programme at Josh Lim Associates till september. 3 weeks before the internship starts.. 1 week going back to kedah visiting my grandparents sebelah mak and remaining two weeks for helping sabau and syed for orientation thingy.

and tomorrow is the public exhibition for the installation and the de-briefing session.. i hope the food is goooooood. [ all i care is food ].. bwahahaha

24
May 2006
POSTED BY
POSTED IN WISIWYG
DISCUSSION 8 Comments
TAGS

8 Responses to : v(^_^)v – aku masih di sofa ini

  1. Nora says:

    the food was indeed good! sedap giler sampai nak pecah perut :p tak pandai moderation betul aku ni LOL

  2. chapan says:

    food yg lagi sedap adalah bila dah abeh exhibition dan dok pikir ape yg nak buat lepas ni selain balik rumah. ahahhahaha. weh tekong, dtg kedah roger aku suda!

  3. ikram_zidane says:

    thanks sebab pakai theme aku…

  4. faiz says:

    makanan best gila…bihun tambah 2 kali karipap 4 ketul, kuih2 lain 2 ketul..wahahahah..kenyang gila…gamma year yg best,,gambaq share sudah weiii

  5. ikhwan nazri says:

    nora -nora nampak jer kurus tapi mentekedarah no 1 ( mentekedarah means eats losta… very lots of food )

    chapan – baeklah.. aku balik kedah ahad… tapi bukannye aku balik kedah leh pi mana mana sesuka hati agaga.. mesti melawat saudara mara.. ohoho

    ikram zidane – theme ko je yang dapat fixkan masalah sidebar aku.. ko mmg POWERRRR thankksss

    faiz – dah share dah weiii

  6. chapan says:

    ikram zidane kecoh nak claim kat sini. ahahha.

  7. ikram_zidane says:

    sibuk je ko.. suka hati la.. kena la berterima kasih.. menaikkan link masuk site aku ngan page rank..

  8. ikhwan nazri says:

    weh korang ade tali persaudaraan… jgn gaduh2 manje ok 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>