Satu Renungan

1. Kita merancang, tuhan yang menentukan.

2. Tetapi jika kita gagal untuk merancang, kita merancang untuk gagal sebenarnya.

3. Patut belajar dari kesilapan supaya kita boleh maju untuk masa depan.

4. Bertawakkal perlu ada usaha dan ikhtiar dan juga doa.

Good Luck in exam utk bebudak MMU yang tengah baca blog nih.

tapi cuba baca yang selanjutnya.. hehehe

————————————

FCM students deal with deadlines. so that’s why they take care of their daily schedule and don’t get suprised if the simple job that you need to be done within 48 hours can be charged at very high price. why? because u mess with their life and their current schedule. ” ala ini senang je buat kan ” senang memang senang tapi dah kacau menda lain la pulak. hadeh. my principle is i’m not just made the job to be done, but also maintaining the quality of the job which is made to be perfect. dan kalau nak buat kerja sempurna, ko ingat kejap je? abah ko ! siap lepas tuh buleh pulak cakap.. buat cincai je asal ada. dan ade gak yang suruh downgrade kerja sebab tanak bayar lebih.. amboih. i wish in flash there’s a button which we can insert .txt file that state the business rules of the flash and when pressed “ctrl +alt + S + enter ” then it’s alraedy published. so it will reduce my works.

teringat kata mr jijoe masa FA-gamma presentation. “you maybe have limited time, and limited resource… the client doesnt care about that matters. what does matter is the client wants the content to be devilered and of course, it is a well delivered content.”

so maybe lepas nih ade la yg nak cakap – “eleh ko student dah banyak bunyik lak” – not all client behave like this but the existance of this kinda group is undeniable.

“humiliating is one thing.. trying to degrade a student who’s better than an employee is just plain hilarious” – etsuko

okla.. tido.. besok kena plan balik nak buat ape.. exam dah dekat… study pun tidak. huuu~~ mysight is myside [ cube bandingkan bunyi dia ] your side?…. like i care.. hahah

18/5 – media law, 19/5 – courseware, 20/5 – mandarin level 1, 22/5 – islamic studies. 22 – 25 = interactive art presentation & exhibition.

13
May 2006
POSTED BY
POSTED IN Artikel Issues
DISCUSSION 1 Comment
TAGS

One Response to : Satu Renungan

  1. chapan says:

    aha. saya sokong 178% kamon encik ketong. suarakan pendapat anda. kau masuk src, aku vote kau jadik presiden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>